Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megundorodtam a pasiktól, mostmár a lányok jönnek be. Ez miért van? Most bi vagyok vagy leszbi?
Figyelt kérdés
csak 1 tartós kapcsolatom volt fiúval de csak barátként szerettem :S Igaz néha kívántam de még sose voltam szerelmes.De az utolsó pasi akivel voltam ő nagyon jó volt az ágyban de annyira kiábrándító hogy állandóan csajozik... A lányok pedig sokkal aranyosabbak és sokkal jobban felizgulok rájuk ;) 20 lány2015. szept. 23. 18:17
1/10 anonim válasza:
Az eddig elhangzottak alapján arra tippelnék, hogy bi. Elvégre élvezted pasival az ágyban, azt mondod. Az más dolog, hogy mint emberből kiábrándultál utána belőle. ;)
2/10 anonim válasza:
Amúgy nem mindegy, hogy milyen cimkét akasztassz magadra? Változtatni fog bármit is az érzéseiden?
3/10 anonim válasza:
És mi a helyzet a lányos fiúkkal? :D
4/10 anonim válasza:
egyetértek az első hozzászólóval, viszont kiegészíteném azzal, hogy amíg nem próbáltad lánnyal (kapcsolat és/vagy szex), addig lehet, hogy csak a kiábrándultság beszél belőled.
5/10 A kérdező kommentje:
Voltam már csajokkal :)
2015. szept. 23. 18:46
6/10 anonim válasza:
ha voltál már lánnyal és fiúval is, akkor tessék, bi vagy :) probléma megoldva :)
7/10 anonim válasza:
En is hasonloan vagyok, szerintem biszexek vagyunk.
8/10 anonim válasza:
Én meg szerelmes voltam (már régóta nem vagyok az) egy srácba, évekig jártunk, szex jó volt. Csajok mindig is vonzottak de kapcsolatom még nem volt eggyel sem. Most meg egyszerűen pasival próbáltam lefeküdni (ki voltam már éhezve 8 hónap után, gondoltam megpróbálom), de nem ment, nem izgultam fel rá, egyszerűen semmi. Mivel majdnem el is bőgtem magam akkor, fogalmam sincs miért... nem is merek kísérletezni sem pasikkal... Igazából azóta gondolkodom azon, hogy lehetséges-e, hogy leszbikus vagyok?
22L
9/10 A kérdező kommentje:
Lehetséges :) A puding próbája az evés :)
2015. szept. 24. 11:54
10/10 anonim válasza:
"A puding próbája az evés "
Utálom ezt a hasonlatot, ez valami divat most.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!