Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

A legjobb haverom mostanában mindig azt mondja hogy szopjam le. Együtt szoktunk hazajárni suliból egy elhagyott úton és akkoris mindig mondja meg azt is hogy megdugna utánna meg én is őt a legrosszabb pedig h izgat a dolog...

18/F

2015. szept. 12. 22:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Dugjatok spanok
2015. szept. 12. 22:29
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Mi a kérdés? Izgat a dolog, tehát biszexuális, vagy homoszexuális vagy. Mindkét esetben vonzódsz a saját nemedhez (is), tetszik a haverod, aki szintén benne lenne abban, hogy hancúrozzatok.

Még egyszer: Mi a kérdés?

2015. szept. 12. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szilvás buktát!
2015. szept. 12. 22:32
 4/10 A kérdező kommentje:
A lányok tetszenek igy maximum biszexuális lehetek de félek belemenni mert utánna bűntudatom lenne ezért szeretnék tanácsot kérni hogy mit csináljak.
2015. szept. 12. 22:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Csináld valaki másal akkor elmulik a kéztetés. Fontos hogy az illető ne legyen erőszakos és tudja hogy csak egy alkalom a dolog.
2015. szept. 12. 22:36
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Én benne lennék. Én 17 vagyok.
2015. szept. 12. 22:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a rossz, mitől lenne bűntudatod??
2015. szept. 15. 00:53
 8/10 A kérdező kommentje:

Attól lenne bűntudatom hogy kipróbálnám egy fiuval.

Izgat de mellette nem tudnák együttélni azzal a gondolattal hogy megtettem.

2015. szept. 15. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#8: Jaj, szegényem. Agymosott környezetben nőhettél fel gondolom. A homo-/biszexualitás egyáltalán nem szégyen. Kicsit se érezd rosszul magad, mert fiú létedre egy fiút kívánsz, ez teljesen normális. Nem leszel kevesebb tőle emberileg, nem követsz el vele semmilyen bűnt. Ne foglalkozz azzal, hogy mások esetleg ezt helytelenítenék, ne hagyd magad általuk befolyásolni. Csináld nyugodtan azt és azzal, ami és aki boldoggá tesz! :)
2015. szept. 16. 01:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz dolog.Ha izgat,próbáld ki.Aztán lehet,hogy lesz folytatás.Ne azt nézd,hogy ffi,nézd azt,hogy akár boldogok lehettek.
2015. szept. 16. 05:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!