Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ezért biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezért biszex vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap egy ázsiai lánnyal voltam, aki miközben verte nekem szép lassan óvatosan, de elég erotikusan feldugta az egyik ujját a seggembe és benn is tartotta egészen a "tüzijátékig". Akkorát élveztem, hogy azt se tudtam melyik bolygón vagyok. Szerintetek ez így nem langyos dolog, hogy ennyire élveztem, hogy megujjazott hátulról? Eddig még kizárólag csak egyirányú volt az a járat.

tegnap 21:55
A kérdező szavazást indított:
Langyos dolog, mivel az ujjacskájának köszönhetően jóval nagyobbat élveztem, mint máskor.
Ebben semmi buzulás nincs, mivel amúgy is lánnyal történt a dolog, más hetero is csinál ilyeneket.
10 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
Dehogyis, inkább örülj neki, hogy ekkorát élveztél! :D
tegnap 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Nem vagy biszex. Akkor lennél, ha fiúkra is gerjednél. Nekem is volt hasonló élményem. A feleségem is szokta néha így csinálni és élvezem. 39f
tegnap 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Ha análba tolsz egy lányt akkor biszex vagy vagy meleg? Mivel a pasiknak is van feneke, ezért akkor az is b@zis, nem gondolod? Logika…
tegnap 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:
A keleti (szexuális) kultúrákban egyéb trükköket is tanítanak a lányoknak/nőknek.
tegnap 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha ezentul vagyni fogsz ra hogy megujjazzanak akkor igen
ma 05:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Prosztata.

Ebbe semmi meleg, buz is dolog nincs!

Csak a homofóboknak.

Kontaktot küldhetsz privátba!😃😉

ma 05:10
 7/7 anonim ***** válasza:

A férfi "g" pontja a seggében van.

A prosztata az. Sokkal intenzívebb lesz az orgazmus ha az is van ingerelve.

Langyi csak akkor lesz vki, ha vele azonos neműtől várja az izgatását.

ma 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!