Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, szerintetek onnantól nem férfi a pasi, hogy egyetlen egyszer is megdugták?
Figyelt kérdés
Önszántából, nem erőszak.ma 01:09
3/9 anonim válasza:
De, férfi. Hogy el tudnék-e képzelni ilyen férfival kapcsolatot? Nem hinném. Akinek ilyesmi vágyai vannak, annak én ezt nem tudom megadni. Miattam meg senki ne mondjon le arról, amit élvez.
4/9 anonim válasza:
Igen nagyon férfias, hogy a lábai a nyakában és egy kan döfködi.
5/9 anonim válasza:
A legtöbbet kutyában döfködik, miközben rajta van a nője bugyija....
Volna ámuldozás,ha kiderülne sok férfiről ami....
6/9 anonim válasza:
Már attol se ferfi ha az ujjat dugdossa a seggébe
7/9 anonim válasza:
De férfi, nem általános vágyakkal.
Mi ezt úgy oldjuk meg, hogy én szoktam megdugni felcsatolhatóssal.
33N
8/9 anonim válasza:
Miért ne volna férfi?
Attól még az marad, h más az érdeklődése.
Az más kérdés, h érdekli-e így a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!