Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, nők, szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, szerintetek onnantól nem férfi a pasi, hogy egyetlen egyszer is megdugták?

Figyelt kérdés
Önszántából, nem erőszak.

jan. 15. 01:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

Mivel ide többnyire melegek vagy bi-k járnak válaszolni ezért itt nem fogsz reális képet kapni az átlag nők véleménéről. Mert az átlag nők szerint ezek a férfiak már nem számítanak férfinek a szemükben.

Én heteroszexuális vagyok, el nem tudnám képzeni, hogy egy olyan emberrel éljek együtt, aki lefeküdt már a saját nemével. Szóval hiába mult, ha ezt önszántából tette, mégha poénból is, annak az illetőnek nálam lapáton a helye.

jan. 15. 08:22
 12/24 anonim ***** válasza:
27%
Ahogy a #11-es írja: van itt egy rakás "fullhetero", aki attól érzi "férfinek" magát, ha megdugják felcsatolhatóssal.🤢🤮
jan. 15. 08:49
 13/24 anonim ***** válasza:
40%
Engem ez izgat is
jan. 15. 09:47
 14/24 anonim ***** válasza:
11%
#5 mert aztán az, hogy pucsít mint egy csaj sokkal férfiasabb :D
jan. 15. 09:55
 15/24 anonim ***** válasza:
79%
Ezeket az ajnározó válaszokat férfiak írják :D
jan. 15. 11:16
 16/24 A kérdező kommentje:
Én is attól tartok. 😔
jan. 15. 11:25
 17/24 anonim válasza:
55%
Nem feltétlenül! Az én párom is tudja és izgatja is, hogy bi vagyok! Szeretné már látni is ahogyan egy másik férfit kényeztetek, nagyon izgatja maikor erről bezélek. Szerintem sok nő van akit ez izgat csak kevesebben merik ezt nyíltan elismerni/beismerni. Kérem az itt olvasó nőket nem áll szándékomban megbántani csak annak szól aki tényleg így érezz.
jan. 15. 20:30
 18/24 anonim ***** válasza:
58%
Teljesen mindegy, ki mit gondol, attól még, hogy egy férfit megdugnak, ugyanúgy férfi marad. Meleg vagyok, meg is dugtak, mégis férfi vagyok. Nem lettem se nő, se kutya, se egyéb biológiai lény, a farkam se lett eltávolítva, tehát ugyanolyan férfi vagyok, mint az a férfi, akit nem dugtak meg. Egy leszbikus nő sem lesz attól férfi, mert egy másik nőt megdugott felcsatolhatóssal... szóval már eleve a kérdés is értelmetlen.
jan. 15. 23:48
 19/24 anonim ***** válasza:
13%
#18 hidd el mindenkit tudja, hogy a kromoszómái nem változnak. de azért köszi.
jan. 16. 00:15
 20/24 anonim ***** válasza:
13%
#18 nem biológiai kérdés volt.
jan. 16. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!