Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a férjem a férfiakat is szereti? Hogyan viseljem el?
én nem bírnám ki, hogy ne legyek vele néha cinikus, tudom magamról.
először ugye sokkot kapnék, kérdezgetném mindenről.
utána ha úgy döntök, hogy maradok vele(de tuti ilyen nem lenne)de szóval akkor tuti kiscusszanna egy-két olyan, hogy csak le ne hajolj a szappanért, vagy ilyesmik :D
Nem világos, hogy most megcsalt-e egy pasival, vagy egyszerűen csak megtudtad róla, hogy biszexuális?
Ha megcsalt, tök mindegy, kivel tette, férfival vagy nővel, lapát. Ha valaki képes mással lefeküdni, az nem szeret.
Ha mindössze annyi derült ki, hogy biszexuális, akkor elmondok egy "titkot": az, hogy nem csak nővel tudta elképzelni a szexet és a jövőjét, nem jelenti azt, hogy hűtlen lenne. A biszexualitás nem azt jelenti, hogy mindkét nemmel egyidőben párkapcsolatot kell, hogy ápoljon. Ez csak annyit jelent, hogy neki tulajdonképpen mindegy, hogy férfi vagy nő az, akivel összejött. De ha ez az eset áll fenn, nincs semmi rendkívüli, amit el kéne viselned, hiszen téged választott, téged szeret. Sőt, mivel biszex, érezd magad megtisztelve, mert potenciálisan dupla annyi jelölt közül esett rád a választása.
"Ha valaki képes mással lefeküdni, az nem szeret. "
azért ez így finoman szólva túlzás .... csak mert vkinek egy félig részeg házibuliban, akárhol akad egy szexkalandja, még nem jelenti, hogy megcsalná azt, akit amúgy szeret. egyszerűen nem értem azokat, akik összekötik a szexet a szerelemmel. persze h a legjobb a kettő együtt, na de a szexnek nem alapfeltétele a szerelem!! egy csomó párprobléma onnan ered, hogy képtelenek ezen túllépni, holott az embernek se szűnnek meg a vágyai, csak mert pl megházasodik. max annyi a különbség, h onnantól kezdve titokban tartja, főleg olvasva a sok ilyen gondolkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!