Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek, ha a férjem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emőke2000 kérdése:

Mit tegyek, ha a férjem a férfiakat is szereti? Hogyan viseljem el?

Figyelt kérdés

2015. aug. 31. 22:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
68%
Vegyél egy vibrátort,és jól küldd s*ggbe!
2015. aug. 31. 22:50
 2/22 anonim válasza:
59%
És? Este kihez megy haza, kinek mondja, hogy "szeretlek"? Ha ennyire nem tűröd ezt a tulajdonságát akkor válj el. Szerintem
2015. aug. 31. 22:52
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
Nem tök mindegy? Házas ember. Ha félrek*r, repül.
2015. aug. 31. 22:52
 4/22 anonim ***** válasza:
78%
Mi a helyzet a mellrákoddal? Helyre jöttél már? Mert ugye te vagy aki kemos volt..Így elég nagy nyomás lehetett a férjednek és neked is.
2015. aug. 31. 22:53
 5/22 anonim ***** válasza:
79%

# 4

Azért mert az asszony betegeskedik még nem kezdek el makkal álmodni:D

2015. aug. 31. 22:55
 6/22 anonim ***** válasza:
44%

ennyi hülyeséget, te jó isten ...

ne aggódj, megnyugtatlak, hiába óriási tabu, van pár hozzád hasonló feleség, csak nagy részüknek fogalmuk nincs, hova is jár férjuruk "másodállásban" ... ennyi.

2015. aug. 31. 22:57
 7/22 anonim ***** válasza:
88%

Igen, igazad van.A betegség nem ad okot, hogy egy férj más férfi ágyába bújjon. De ez a fajta viselkedés nem tegnapelőtt jött elő. Ezt tudnia kellett amikor kimondta a boldogító igent.

Az én második férjem akivel érdekházasságom volt, a kezdet kezdetén megmondta, hogy nősülnie kell mert az adott cég ahol dolgozik az egyik elvárás, hogy házas legyen. De ugye 25 évvel ezelőtt még nem vállalták a másságukat, mert azzal aláásták volna magukat. A legjobb barátom volt aki velem volt a gyászom idején, így persze, hogy igent mondtam, holott tudtam, meleg. Ha nem mondta volna el akkor is tudtam volna, mert bizonyos jelek vannak amit akarva akaratlanul is észreveszünk, és itt nem a seggriszálásra gondolok.

Szóval a kérdezőnek már az esküvő előtt tisztábban kellett volna lennie.

2015. aug. 31. 23:01
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Na, álljunk meg egy szóra! Neked, egyértelmű volt, mert barátként betekintést nyerhettél a magánéletébe/kapcsolat rendszerébe, de egy laikus nő egy vadidegen férfiról nagyon nehezen ismeri fel az esetleges jeleket, főleg, ha a hapi titkolja, mert kapcsolatot akar a nővel, és sejti biként nem állna vele szóba. Szerinted, milyen egyértelmű jelekből lehetne ezt megállapítani?? Mert, sztem szinte lrhetetlen.
2015. aug. 31. 23:47
 9/22 anonim ***** válasza:
88%

Van egy olyan érzésem, hogy jóval több biszex pasi van valójában, mint ahány rendszeresen él is a "másik" oldalával. Lehet, hogy van, aki helyből kiszúrja őket is, de nem ez az általános.

Kérdező, ha nővel csalt volna meg, hogyan viselnéd?

2015. aug. 31. 23:48
 10/22 DuplaKV válasza:
80%

Ha megcsal, akár férfivel, akár nővel, dobd ki!

Szerintem egy párkapcsolatban természetes a hűség.

2015. aug. 31. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!