Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Férfi létemre eddig nem érdekeltek a férfiak, de mióta beszéltem egy lánnyal, azóta nem tudom tisztázni az érzéseimet.
Arról beszélgettünk, hogy vajon milyen lenne, ha nő lehetnék, de a férfiagyam megmaradna. Akkor még úgy gondoltam, hogy nem tudnék egy férfit leszopni vagy magamba engedni, szégyellném magam közben és utána is. Erre ő azt mondta, hogy simán menne, nem sokkal másabb, mint nővel lenni (ezen lehet vitatkozni, tudom, de ne erre térjünk ki). Azóta valami megváltozott, maszti közben sokat fantáziáltam arról, hogy egy pasit szopok le, vagy dug meg engem, de félek, ha belevágnék és kipróbálnám, akkor még előtte elszégyellném magam, de így meg ott a bizonytalanság, hogy lehet, hogy kellemes lenne számomra. Egyébként szeretem a fenekemet izgatni ujjal vagy vibrátorral, nyeltem már le a saját ondómat, bár szerintem ennek nem sok köze van ehhez. Tudom, hogy amíg ilyen kétségeim vannak, nem állok rá készen, de nem tudom, hogy mit tegyek, kipróbáljam-e vagy sem...
21/F
Szerintem ezzel nincs gáz. Kísérletezni meg lehet. Ha izgat a gondolat akkor valószínű hogy élveznéd a valóságban is.
A bűntudat meg az miatt van hogy évekig azt hallottad mindenhonnét hogy ez nem helyes egy férfinek.
Szerintem nyugodtan próbáld ki. Attól még nem változik semmi. Maximum ha nem tetszik akkor nem csinálod többször.
Az alkoholt kipróbálhatnád, fantasztikus feszültségoldó hatása van... Keresel valami pasit, aki szívesen segít a problémádon, aztán a pánik elkerülése végedt leküldesz 1-2 felest. Persze nem azt mondom, hogy annyira legyél részeg, mint a szamár valaga, hanem éppen annyit igyál, ami segít elkezdeni a dolgokat.
Ráadásul ha még így is meggondolod magad, sokkal kevésbé fogod szégyelni, hogy az utolsó pillanatban lefújod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!