Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek a vágyaim ellen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a vágyaim ellen?

Figyelt kérdés

Vázolom a helyzetet:

Pár éve nagyon szerelmes voltam egy lányba( 18 éves voltam ), pár hónap után megcsalt és kidobott, 1.5 évig szarul éreztem magam miatta, aztán fokozatosan elmúlt.

Kb 3 évig nem volt barátnőm, nem is kellett.

Kamaszként volt, hogy egy barátommal buzultunk, kivertuk, más nem volt szerencsére.

A kapcsolatom után megint kezdett érdekelni a fiú téma, viszont csak addig amig ki nem csapom vagy ilyesmi, utána undorodom tőle.

Most nemrég lett egy jó barátom, neki hála sikerült összeszednem magam, mert láttam mennyire csajozós és lett barátnőm. Felizgultam szex előtt, felállt a cerka de a szexet nem tudtam élvezni. Orálisan tudott kielégíteni.

A következő barátnőmmel szinte ugyan ez volt a helyzet, dzeretkeztünk, 6 ból egyszer volt nagyon jó a szex ami alatt nagyon hamar el is mentem, iszonyú jó volt, de a tobbi alkalommal alig éreztem, hogy csinálok valamit...

A baj most jön..

A legjobb barátom mintha tetszene.. néha nálam alszik es feláll a szerszámom.. Nekem ez nagyon kellemetlen.

Nem szeretnék ilyen vágyakat érezni férfiak iránt.

Ha kiverem akkor néha elképzelem, hogy vele csinálunk valamit.

Tehát az már biztos, hogy biszex vagyok.

Voltam szerelmes lányba, es felizgulok tőlük, de a szex nem kellemes. Az első barátnőmmel az volt.

Lehet, hogy a csalódás miatt van ez most velem?

Szerintetek kikúrálhatom magam valahogyan?

Nem szeretném, hogy felálljon amikor pl meglátom a haveromat meztelenül.

Az a baj, hogy a srác előszeretettel mutogatja a szerszámát, néha letolja a naciját is, de neki sosem áll fel.

Adjatok tanácsot, hogy most mit tehetnék, hogy elmúljon a vonzalom szerűségem és kizárólag a nőkre fókuszálhassak. :(

Amugy megbeszéltem ezt a dolgot a haverommal, meg értette és nem tekint rám másként emiatt, én viszont szeretném, hogy elmúljon.

Most is tetszik egy lány, de félek, hogy nem működne a dolog így belevágni sem merek.

2015. jún. 8. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:
15%
Nem olvastam végig, de kűzd le az aberrált vágyaid.
2015. jún. 8. 08:43
 2/6 Béla1977 ***** válasza:

Hát barátom szerintem biszex lettél..

De feküdj le a csajjal és csak arra koncentrálj ne gondolj semmi másra csak a csajra..Ga nem jön be akkor próbáld meg fiúval is.

2015. jún. 8. 08:44
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
ym-cdn.com/photos/images/facebook/000/252/995/483.png
2015. jún. 8. 08:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a masodik valaszolonak.

Fiuval biztosan nem fogom mert undorodom tole. De valamiert a haveromtol nem.

Aki nem olvassa el az egeszet az kerem ne valaszpljon.

2015. jún. 8. 09:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Még az is elképzelhető, hogy meleg vagy, csak még nem tudsz róla.

A nagy kérdés az, hogy lánnyal mennyire vagy képes élvezni. Ezen a nyomvonalon indulj el, hogy lányokkal is szexelsz, és meglátod hogy alakul a dolog. Tehát "teszteld le".

Ámbár ettől még "maradhatsz biszex" lévén pont úgy, ahogy csak a haverodra izgulsz más férfiakra nem igazán simán lehet, hogy beleszeretsz egy lányba, és vele is nagyon élveznéd, holott a többi lánnyal meg közel sem annyira. Az érzelmi faktor dönthet.

Továbbá az is kérdés, hogy szerelmi kapcsolatot kivel tudnál elképzelni, tehát párkapcsolatot. Férfival, vagy nővel? Ezekre a kérdésekre kell választ találnod.

Hozzáteszem, hogy ez nem olyan mint a jobb/balkezesség, hogy átszoksz a másikra, ha nem jönnek be a lányok nem fog elmúlni ez. Szóval pontosan lődd be, hogy te most biszex,meleg vagy e, és ha igen milyen mértékben, és azt fogadd el. Ne akarj erővel megváltozni, mert csak probléma lesz belőle.

2015. jún. 8. 09:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt. Ha szerelmes vagyok akkor elvezem a lannyal. Eddig ez biztos.

Parkapcsolatot is csak lannyal tudnek elkepzelni. Fiuba szerintem nem tudnek szerelmes lenni. Koszonom. :)

2015. jún. 8. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!