Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, ha kívánom a barátnőimet csaj létemre?
Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 20:16
11/16 anonim válasza:
Nyugi, attól ha valaki biszex vagy leszbikus, még lehet normális. Sőt, normálisabbak, mint a drága homofób emberek, akik csak gyűlölködni tudnak, de hogy minek, azt nem tudom... Szóval nyugi, ha erről lenne szó, még normális vagy. :)
12/16 anonim válasza:
ha a baratnodnek is tetszik , probald ki, semmi baj ezzel
13/16 Nagyfater válasza:
A társadalmi felfogás szerint nem normális, főleg, ha a "kívánom" szó alatt azt érted, hogy _szexuálisan_ kívánod a barátnőidet, és nem csak az amúgy természetes, lányok között gyakran előforduló gyöngédségről van szó.
Nem lesz könnyű dolgod, ha kiderül, de ha ügyesen kezeled - nem viszed túlzásba, nem erőszakoskodsz, nem akarsz férfiasnak látszani - közel sem lesz annyi problémád, mint amennyi a meleg férfiaknak van. Két egymást átölelő, puszilgató nő látványa közel sem kelt akkora ellenérzést, mint két férfié.
Ha ez így marad, akkor igyekezz nőies maradni öltözködésben és viselkedésben, és ha eljön az ideje, óvatosan, körültekintően válassz partnert. Legyen a példád Ungár Klára, az ellenpélda pedig a néhai Gobbi Hilda.
14/16 leslie22 válasza:
Szerintem, keres magadnak egy jó pasit, és fókuszálj Ő rá.
15/16 waltari válasza:
Kizárólag a Te döntésed kell legyen, a lényeg, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyél. Egyébként a kérdésedre válaszolva: semmi kivetni való nincs benne és normális, mert érzelem és annak parancsolni nem lehet illetve nem érdemes, mert boldogtalan leszel.Én csak az őrült nagy nyilvánosság előtti magamutogatást nem kedvelem.
16/16 anonim válasza:
Arra viszont azért vigyázz, hogy ha tényleg úgy döntesz, hogy 'kipróbálod' magad, jól válaszd meg, hogy kinél próbálkozol..nem biztos, hogy megéri ezért barátságokat kockáztatni. A legjobb barátnőm 18 évesen 'belevágott' ebbe, és neki azóta is csak barátnője van, a mostanival jó ideje együtt is él. VISZONT: soha, de soha nem próbálkozott be nálam, vagy másik barátnőjénél. Rengeteg ilyen közösség van, akár online, akár szórakozóhelyek, stb.. Szerintem ha tényleg úgy döntesz, fogsz olyan helyet találni, ahol teret kap a fantáziád, kilróbálhatod magad, és végül el tudod majd dönteni, hogy hogyan szeretnél majd élni. Csak okosan ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!