Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire normális, ha kívánom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, ha kívánom a barátnőimet csaj létemre?

Figyelt kérdés

2015. jún. 3. 20:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%
megértelek, én csaj lennék én is csajokat kivánnám, férfin mi a jo? lapos,szörös,büdös...nem kellene
2015. jún. 3. 20:17
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Az emberek majdnem 100 százaléka biszexuális valamilyen szinten, szóval kijelenthetjük, hogy ez normális.
2015. jún. 3. 20:22
 3/16 A kérdező kommentje:
én azért nehezen hiszem el, hogy gyakori dolog lenne barátnők között az egymásról való fantáziálás.... vagy h erős vágyat érezzek lefeküdni velük.... tényleg, néha már nagyon durva dolgok járnak a fejemben és ilyenkor megijedek magamtól.
2015. jún. 3. 20:32
 4/16 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ez jó dolog :P
2015. jún. 3. 20:34
 5/16 anonim ***** válasza:
24%
na te se vagy ám jó feleség alapanyag.Jó lenne bevallani magadnak fullra meleg vagy kiscsillag és sok fejfájástól megkímélnéd magadat.
2015. jún. 3. 20:41
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

Nem mondom, hogy normális, de szerintem ezért nem kell "undorodnod" magadtól...

én nem csak fantáziálni szoktam a barátnőimről...

de ettől még nem vagyok leszbi, csak biszex...

Az sem érdekel, ha valaki ezért elítél.

2015. jún. 3. 21:01
 7/16 anonim ***** válasza:
75%

Mindenféle homofób híresztelésekkel ellentétben normális!

Az, hogy mennyire gyakori, már másik kérdés. Nem sokan veszik a bátorságot, hogy végülis kipróbálják, de meglepődnél, ha tudnád, hogy milyen sokaknak fordul meg a fejében!

Az meg megint más téma, hogy mit lehet kezdeni az ilyen kínzó vágyakozással. Rám is rámtör néha, de ha egyszer van barátja vagy full hetero, akkor nincs mit tenni... nagyon gondold meg, hogy kire.nyomulsz rá, és kivel lehet próbálkozni, mert nagyon ciki vége is lehet!

Ha meg megijedsz néha magdtól, akkor megnt csak gondold át; méghozzá hideg fejjel. Vislkedni kell

2015. jún. 3. 21:10
 8/16 anonim válasza:
18%
Úr isten hova fajult el a világ.... Igen,leszbikus vagy vagy biszex de ez már lényegtelen. Undorító hogy a mai világban minden csaj csajjal akár kúrni.
2015. jún. 4. 06:28
 9/16 anonim ***** válasza:
17%
Felőlem annyi csajjal kúr, amennyivel akar, ha velem is csinálja rendesen...
2015. jún. 4. 11:37
 10/16 anonim ***** válasza:
87%

Ellentétben a propagandaszagú homokos híreszteléstől, nem egy általánosan elterjedt dolog.

De azért előfordul, szóval nem is egy nagyon kirívó egyedi eset.

Mondjuk a barátnőidnek pont nem biztos hogy nagyon hangoztatni kellene....

2015. jún. 4. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!