Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy folyton...

Miért van az, hogy folyton lelkironcs vagy pszichopata csajok tapadnak rám, akarnak járni velem? Egy normális csaj sincs sehol? Csúnya vagyok azért ők tapadnak rám?

Figyelt kérdés
Önbizalomhiányosak, csúnyának tartják magukat, pedig nem is mindegyikük az. Aztán furán viselkednke vagdossák a kezüket vagy öklöznek a falba, ha dühösek. Betegesen féltékenyek vagy az őrületbe kergetnek a rajongásukkal. Miért az őrült csajokat vonzom?o.O
2015. máj. 3. 12:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igy jartam en is csunya ferfikent :/ sok az agyhalott!
2015. máj. 3. 12:20
 2/11 DavidGlock ***** válasza:
adok egy elerhetoseget kuld oket hozzam majd en kikezelem a bolondokat ez a hivatasom :D
2015. máj. 3. 12:21
 3/11 anonim ***** válasza:
üdv a klubban! én is ilyen vagyok csak a ronda csajok akarnak engem
2015. máj. 3. 12:21
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Oruljetek neki..en ram nem tapadnak semmilyen csajok....nem tudom miert 188cm enyhen izmos szalkas test stb...
2015. máj. 3. 12:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Nincs önbizalmad, vagy nem foglalkozol eleget magaddal, esetleg nem jó a személyiséged
2015. máj. 3. 12:33
 6/11 A kérdező kommentje:
A legutóbbi csaj helyesnek nevezett és most betegesen rajong értem azt hiszi járunk, pedig én nem mondtam ilyet. XD Még sztriptízelt is egyszer nekem.
2015. máj. 3. 12:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Jaj én is kifogtam már pár bolondot, az egyik első randin drága ajándékokat vett nekem, meg amúgy is full retardált volt, egy másik meg az első randin elsírta magát, hogy már volt több öngyilkossági kísérlete, gyógyszereket vett be de kimosták a gyomrát...
2015. máj. 3. 12:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Hol lehet ilyenekkel ismerkedni?
2015. máj. 3. 13:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Jah, sok az őrült, vagy alacsony a kerítés, vagy ilyesmi...
2015. máj. 3. 17:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Még a végén megsajnállak, hogy lefeküdnének veled... kretén.

25f

2015. máj. 3. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!