Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek milyen volt az első szopás?
Kedves nyolcas!
Köszönöm, hogy lebetegeztél! Hadd meséljek neked valamit. Már gyerekként észrevettem, hogy nekem nem undorító, ha véletlenül szájra sikerül az arcra szánt puszi, lányoknál sem. Azt gondoltam, velem van a baj, hát együtt fújoltam a többiekkel olyankor. Aztán ahogy nőttem, kamaszodtam rá kellett, hogy jöjjek, hogy a nőket ugyanúgy megnézem, mint a férfiakat, hogy egy csinos nő gondolatára szintén benedvesedek. Éreztem, hogy valami nem olyan, mint másoknál, de nem akartam elfogadni. Tudtam, hogy a társadalom nem nézné jó szemmel, hát olyan mélyre nyomtam, amennyire csak tudtam. Elvégre vannak fiúk is, nem? Azok is érdekelnek, hát maradok náluk. De időről időre egyre erősebben előtört az igényem arra, hogy lányokkal is flörtölgessek (egyebet még nem csináltam), amíg már nem volt több kifogásom és muszáj volt bevalljam saját magamnak, elfogadjam. De rajtam kívül csak a barátom tud róla, a szüleim sem. Pont ezért a reakcióért, amilyet te is nyújtottál. Ez nem betegség. Hogy a lányok is érdekelnek, az én dolgom és nem bántok senkit vele. Barátom tudja, elfogadja és "megengedné" nekem, hogy kipróbáljam lánnyal. De sajnos kevés megértő ember van...
Ha kicsit is utánanéznél, tudományos szempontból nem betegség. Csak másság. És a másságtól a buta és maradi emberek félnek, mert nem tudják, mi az, hogy elfogadni. Attól még ti nem kell ilyenek legyetek, nem vagyok jobb nálad, csak mert bi vagyok. De rosszabb sem!
Nő volt (más nem is lehetne).
Szó szerint meglepő.
Csak nekem jön le úgy a kérdés, hogy itt a biszex kategóriában egyedül arra irányúl hogy:
"Te szoptál már... és ha igen, milyen volt az első?"
Szerintem senkit sem érdekel itt az, hogy "nőőő volt...".
Mégis ki? Rólad van szó, nem egy 3. személyről. Te hogy szoptál elsőnek...
Eddig egyszer szoptam, de az tul nagy volt elsore sztem
20/6 egy tapasztan kezdonek... bar azt mondta nemmvoltm rossz kezdo letemre, de ettol nem lett jobb az emlek.
Én is kíváncsi vagyok,
Győr, Bartók Béla út, 14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!