Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek milyen volt az első szopás?
Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 19:01
1/17 anonim válasza:
még nem volt, partnerhiányában :)
21/f
2/17 anonim válasza:
Jó volt mikor leszoptak... De persze egy csaj!!!!
3/17 anonim válasza:
hetero vagyok,tehát nem szopok.
4/17 anonim válasza:
Nem volt rossz. Egy csinos 14 éves lány csinálta nekem. Mentségemre szolgál, hogy én is 14 éves voltam, együtt "jártunk". Azóta eltelt már majdnem 20 év. Az is igaz, hogy már nagyon részletekre nem emlékszem, pedig nem egyszer csinálta. Túl profi biztos nem volt a lány. Azóta volt jó néhány sokkal maradandóbb élményem ;)
5/17 anonim válasza:
első vizsgaidőszak.. csupa rossz emlék.
6/17 anonim válasza:
17 voltam, a barátnőm 21 és már viszonylag tapasztalt (nem először csinálta). :P Nagyon jó volt, nem is bírtam sokáig.
7/17 anonim válasza:
még mindig ott tartunk hogy ez biszex kategória, és nem szoptatás a kérdés, hanem a szopás.
katt a heterora, és oda véssétek ezeket az imákat, végre külön vannak a fejezetek, ti meg idejöttök heteroként a hülyeségeket fújni
8/17 anonim válasza:
Utolsó! Részben igazad van. Ez valóban biszex kategória. Elnézést, nem vettem észre, de nehogy már az legyen a hülyeség, hogy egy férfi együtt van egy nővel! Legyen már eszed! Ha már véletlenül idekerültem, akkor elárulom Neked, hogy nem létezik olyan, hogy biszexuális. Aki a saját nemével is szexel, aki a saját neméhez is vonzódik az beteg. Az ún. biszexuális egy kevésbé súlyos stádiumban lévő homoszexuális beteg.
9/17 anonim válasza:
örülök hogy te ilyen rasszista vagy. Már nem csak a homoszexuálisok az elitélendők meg a betegek de a biszexek is ugye?
grat.
10/17 anonim válasza:
Én sem vettem észre, hogy ez a biszex kateg, és szerintem sem kéne hülyeségnek nevezni azt ha egy nő leszop egy férfit. Viszont a melegség nem betegség, a biszexualitás létezik és szánalmas, ha vki ilyen ostobán ítélkezik. Ennyit erről.
- Egy normális hetero -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!