Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk! Ti mióta érzitek magatokban, hogy biszexek vagytok?
meleg vagyok, nem bi, de válaszolok ha nem baj :) ugy jöttem rá, h gyerekként is a fiuk érdekeltek, nem a csajok. első fiú 14 èvesen volt, ő 18 volt akkor. suliban ismertem meg, megérezte h lehet esélye és beprobálkozott finoman. :) hol keress? regelj a gayromeora, van android appjuk is, gps koordinácio alapján km-ben megmutatja a regisztráltak közül h ki milyen távolságban van tőled. Ha gondolod beszélgethetünk, ha borsodi vagy akkor ismerkedhetünk is :P
20F
úgy jöttemrá,hogy nem zárkóztam el a dologtól,és fantáziáltam rólla.
17 évese voltam amikor "felszedett" egysrác,és jól meg tapizott,én pedig vissza tapiztam.aztán smár és cumi.
a ZP-ben ismertem meg.
"úgy jöttemrá,hogy nem zárkóztam el a dologtól,és fantáziáltam rólla.
17 évese voltam amikor "felszedett" egysrác,és jól meg tapizott,én pedig vissza tapiztam.aztán smár és cumi.
a ZP-ben ismertem meg."
Szia,
ilyen könnyen ment a dolog?
wow Mázlista!
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!