Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/10 anonim válasza:
Én pl nem vagyok sem fiatal,sem biszex.
5/10 anonim válasza:
Sok a fiatal az interneteken. Deal with it!
6/10 A kérdező kommentje:
semmi bajom........
2014. okt. 30. 13:48
7/10 anonim válasza:
Csak bisex?! Minden 2. kérdés ezen a kurv4 honlapon "Fiatal fiú vagyok és CSAK csajokkal akarok "beszélgetni"" Hol van itt az a sok bisex?
8/10 anonim válasza:
A férfi nőket szeret,
de néha férfiakat.
Vannak biszexuálisok,
de ők csak áltatják magukat!
lálállá lálállá lálállá láááá
9/10 anonim válasza:
Nem. Én már futottam bele középkorúba is. ;) De nyílván több a fiatal, mert többet lógnak a neten.
10/10 anonim válasza:
Nem csak fiatalok vannak, én speciel kortalan, fiatalos, tapasztalt, korrekt pasi vagyok, s valóban szívesen találkoznék érdeklődő fiatalabb fiúval, pasival. Ahogy a tapasztaltabb hölgyeket azért keresik a srácok, mert jobban élvezik (és tanítják) a jó szeretkezést, úgy érzem, mi tapasztaltabb pasik is segíthetünk a fiatalabbaknak, hogy még jobb legyen a szexuális életük... A jó bor is finomabb, ha érett...:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!