Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor biszex lennék?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon kívánom a
szexet, de sajnos ninsen kivel és
kb már az van, hogy fiúnak is
hagynám, hogy kielégítsen.
2014. aug. 19. 03:07
1/15 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok és tényleg hagynám már fiúnak is.
Ha érdekel írj privát üzenetet :)
2014. aug. 19. 03:09
3/15 anonim válasza:
Biszex? Nem biztos. Kétségbeesett? Annál inkább. Ne menj bele olyasmibe, amit nem akarsz igazán, csak mert nincs más lehetőség! Inkább nézz utána, hátha mégis van. :)
5/15 Mr. Truth válasza:
Egyedül álló fiu romantikus légyottra keres partnert... kor és nem mindegy
ugyanit mosogép és kávéföző eladó :D
6/15 anonim válasza:
50 éves korodra eljutottál odáig hogy bőrmentesre szopnád valakinek a faszát, aki közbe téged is torokkal leápol. Te vagy az Feri?
7/15 A kérdező kommentje:
18 vagyok és nem Ferinek hîvnak -,-
csak normális válaszokat ha kérhetem.
2014. aug. 19. 03:18
10/15 anonim válasza:
Én régóta ki akarom próbálni h milyen ha srác elégít ki, de sose volt olyan aki normálisnak néz ki és bevállalná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!