Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehetséges, hogy biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy biszex lennék? (többi lent)

Figyelt kérdés
Lány vagyok, 14 múltam. Nemrég egy barátnőm összejött egy lánnyal, azóta nagyon boldogok. Már régóta gondolkozom azon, hogy én egy lánnyal is el tudnék képzelni kapcsolatot, nem csak fiúval. És most azt érzem, hogy kifejezetten egy barátnőt szeretnék. Viszont abban biztos vagyok, hogy majd egy férfival szeretném leélni az életemet, nem nővel de mégis. Mit tehetnék? És akkor én biszex vagyok?

2014. jún. 30. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
kíváncsi és fejlődő inkább :)
2014. jún. 30. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsiság. Ennyi idősen én is elgondolkodtam (mondjuk nem ennyire, mint te), de rájöttem, hogy nem. Idővel meglátod majd.
2014. jún. 30. 21:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2014. jún. 30. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

14évesen az érzésekre ne alapozz.Van ami jónak tűnik és hirtelen vonzó az később már gáz/ciki lesz.

ha csaj akasz maganak akkor hajrá,csak vigyázz mert lehet,hogy a jövő héten a pasikra fogsz bukni.

2014. júl. 1. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!