Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Homoszexuális vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Kezdek bonyodalmakba keveredni a saját identitásomat követően.Csak az azonos neműekre szoktam maszturbálni, viszont akikbe beleszeretek, azok mind az ellenkező neműekhez tartoznak.És nem csak bebeszéltem magamnak, mert amit éreztem, az tényleg szerelem volt, állandóan őket néztem, olyankor hevesebben dobogott a szivem, stb.De egy azonos nemű iránt csak és kizárólag szexuális vonzalmat tudok érezni, olyant hogy járjak vele, vagy fogjuk egymás kezét, ilyent soha, csak szexuális vonzalom.Viszont pont ezaz, hogy az ellenkező neműekkel nem tudom elképzelni a szexet, csak nagyon kevesekkel, és ami még ennél is furább, hogy nem azzal, akibe szerelmes vagyok.Egyszerűen azt érzem, hogy jó lenne vele csókolózni, és ölelkezni, de a szex úgy érzem sokkal jobban esne egy azonos nemüvel.

Nem egyszerű kérdés, de akkor én most homoszexuális vagyok?

2013. szept. 14. 02:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

9-es! ne haragudj, ezeket a dolgokat honnan veszed? tudsz esetleg pszichológiai alátámasztást, hivatkozást írni? kíváncsi lennék!

ugyanis PONT nem ilyen irányba mennek már jó ideje a modernebb pszichológiai irányzatok, és ezért lep meg hirtelen.

2013. szept. 17. 07:56
 12/19 ftf1983 ***** válasza:
100%
Az elmúlt nagyjából 1 évben jó pár olyannal találkoztam, aki ilyesmit kutat vagy éppen a doktoriját írja. Kutatják a nemi identitást, a szexualitást. És én magam is részt vettem kutatásokban. És pont az egyik kutató mondta, hogy a szexualitás annyi féle amennyi ember van és egyre inkább el kell jutni oda, hogy az eddig használt kategóriákat egyre kevésbé lehet használni...
2013. szept. 17. 11:42
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

ez eddig így oké, na de már az 50-es években is ebbe az irányba ment a nyugati pszichológia, sőt, el is kezdtek már akkor is sokkal árnyaltabb címkéket kitalálni és alkalmazni, csak valamiért máig se jött ez be hozzánk annyira.

én leginkább a bisexualitásra vonatkozó megállapításodat kifogásoltam.

2013. szept. 17. 14:28
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
*én is egy amolyan kutató volnék ... ezért is izgatnak ezek megállapítások, meglátások, na és jó magam is rengeteg tesztet, felmérést végeztem már főleg tizenéves fiúk körében a témával kapcsolatban, nekem is megvan a saját magam által nagyjából elfogadhatónak mondható elmélet, de való igaz, képtelenség egységes reglákat felállítani.
2013. szept. 17. 14:32
 15/19 ftf1983 ***** válasza:
100%
Nekem az a meglátásom, hogy a legnagyobb vita a mit értünk biszexualitás alatt. Több ezen témában jártas személlyel beszéltem erről és ők azt mondják, hogy nagyon kevés olyan van, aki valóban csak heteroszexuális vagy csak homoszexuális. Akik ezen témában saját kutatást is végeztek azt mondták, hogy az alanyok minimális %-ban volt olyan, hogy még gondolati szinten sem fordult elő, hogy azonos neművel lépjen szexuális kapcsolatba. Nekem az a szimpatikus nézet, hogy nem csak az tekinthető szexuális érdeklődésnek, ami fizikailag meg is valósul.
2013. szept. 18. 12:13
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Biszexuális, egy kis kva-madonna komplexussal.
2013. szept. 18. 12:32
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Homár vagy.
2013. szept. 20. 11:47
 18/19 anonim ***** válasza:
91%
15-ös: igen, ez így kb oké, csak a biszexualitás fogalma okoz ismét szép nagy kavarodást és zűrzavart a fejekben. az egyneművel való kapcsolat -bármikor életünk során, különösen kiemelve a serdülőkori kíváncsiskodó szakaszt- sok formában megvalósulhat, de egyáltalán nem biztos, hogy azt rögtön biszexualitásnak kell neveznünk. Sőt, nem csak nem biztos, de nem is túl vszínű!
2013. szept. 21. 10:27
 19/19 ftf1983 ***** válasza:
100%
18-as akkor pontosítsuk! nem egynemű, hanem azonos nemű :D
2013. szept. 21. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!