Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális vagyok?
Kezdek bonyodalmakba keveredni a saját identitásomat követően.Csak az azonos neműekre szoktam maszturbálni, viszont akikbe beleszeretek, azok mind az ellenkező neműekhez tartoznak.És nem csak bebeszéltem magamnak, mert amit éreztem, az tényleg szerelem volt, állandóan őket néztem, olyankor hevesebben dobogott a szivem, stb.De egy azonos nemű iránt csak és kizárólag szexuális vonzalmat tudok érezni, olyant hogy járjak vele, vagy fogjuk egymás kezét, ilyent soha, csak szexuális vonzalom.Viszont pont ezaz, hogy az ellenkező neműekkel nem tudom elképzelni a szexet, csak nagyon kevesekkel, és ami még ennél is furább, hogy nem azzal, akibe szerelmes vagyok.Egyszerűen azt érzem, hogy jó lenne vele csókolózni, és ölelkezni, de a szex úgy érzem sokkal jobban esne egy azonos nemüvel.
Nem egyszerű kérdés, de akkor én most homoszexuális vagyok?
9-es! ne haragudj, ezeket a dolgokat honnan veszed? tudsz esetleg pszichológiai alátámasztást, hivatkozást írni? kíváncsi lennék!
ugyanis PONT nem ilyen irányba mennek már jó ideje a modernebb pszichológiai irányzatok, és ezért lep meg hirtelen.
ez eddig így oké, na de már az 50-es években is ebbe az irányba ment a nyugati pszichológia, sőt, el is kezdtek már akkor is sokkal árnyaltabb címkéket kitalálni és alkalmazni, csak valamiért máig se jött ez be hozzánk annyira.
én leginkább a bisexualitásra vonatkozó megállapításodat kifogásoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!