Szerintetek egy heteró srác teljességgel rávehetetlen egy homoszexuális aktusra vagy mindenkiben van némi kíváncsiság?
Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 01:19
1/5 anonim válasza:
Talán van az a kór amikór még nem tudja eldönteni az ember, hogy hova tartozik, de nem tom. Én heteró fiú vagyok amióta csak az eszemet tudom és semmiképp sem érintkeznék fiúkkal.
2/5 anonim válasza:
Szerintem mindenkiben van kíváncsiság, és kellő mesterkedéssel rávehető. De nem biztos, hogy tetszeni fog neki! 19/L/bi
3/5 anonim válasza:
Ha tök homokos srác kezdeményez akkor tuti hogy nem. Inkább transzvesztita beállítottságúnak kellene lennie bugyiban vagy valami...annak aki kezdeményez. Csupán magamból indulok ki, tizen évesen kíváncsi voltam milyen lehet a popsiszex, bár soha sem volt meleg kapcsolatom és heteró vagyok. Később illetve mára a feleségemmel kényeztetjük így egymást.
4/5 anonim válasza:
akiben van ilyen irányú kiváncsiság az nem heteró.
A Kinsey skála 1es fokán áll.
5/5 anonim válasza:
persze.
ez mondjuk közösségtől is meg neveltetéstől is meg sok mindentől függ, de inkább úgy igaz az elmélet h kevés olyan heteró srác van aki pontosan a saját neme iránti kíváncsiság miatt soha semmilyen kalandba nem ment bele fiúval ...
Tudom, nagy tabu, ilyen "rémséget" még csak feltételezni se lehet, na de így működik a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!