Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Homoszexuális vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Kezdek bonyodalmakba keveredni a saját identitásomat követően.Csak az azonos neműekre szoktam maszturbálni, viszont akikbe beleszeretek, azok mind az ellenkező neműekhez tartoznak.És nem csak bebeszéltem magamnak, mert amit éreztem, az tényleg szerelem volt, állandóan őket néztem, olyankor hevesebben dobogott a szivem, stb.De egy azonos nemű iránt csak és kizárólag szexuális vonzalmat tudok érezni, olyant hogy járjak vele, vagy fogjuk egymás kezét, ilyent soha, csak szexuális vonzalom.Viszont pont ezaz, hogy az ellenkező neműekkel nem tudom elképzelni a szexet, csak nagyon kevesekkel, és ami még ennél is furább, hogy nem azzal, akibe szerelmes vagyok.Egyszerűen azt érzem, hogy jó lenne vele csókolózni, és ölelkezni, de a szex úgy érzem sokkal jobban esne egy azonos nemüvel.

Nem egyszerű kérdés, de akkor én most homoszexuális vagyok?

2013. szept. 14. 02:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nem túl bonyolult a helyzet.

Ha tényleg szerelem volt az, az ellenkező nemű személy iránt érzett dolog, akkor biszexuális vagy. Ennyi.

De azt is eltudom képzelni, hogy csak megpróbálod bebeszélni magadnak, hogy szerelem volt, miközben nem. Ezt talán azért teszed, mert tudod, hogy a melegeket nehezebben fogadják el és próbálsz a hetero életmód felé kacsintgatni, pedig belül tudod, hogy nem vagy rá képes.

2013. szept. 14. 03:26
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

igen, ezzel egyetértek, de nem azt mondom h ez feltétlen tudatos szinten működik:

"Ezt talán azért teszed, mert tudod, hogy a melegeket nehezebben fogadják el és próbálsz a hetero életmód felé kacsintgatni, pedig belül tudod, hogy nem vagy rá képes."

Viszont akármi is, nem szabad h mások véleménye érdekeljen, elvégre a te életed na meg saját magadat te ismered a legjobban és te tudod, mi esik jól, mi/ki izgat és stb ... és mindehhez jó lenne tudni a korodat is mert az a kérdéshez nagyon nem mindegy!

2013. szept. 14. 06:52
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
én is ugyanígy vagyok...szerintem ez biszexualitás.
2013. szept. 14. 08:37
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Velem is előfordult. Önmagamat melegnek vélem, gondolom, de képes vagyok lány iránt is erős vonzalmat érezni, de az egyáltalán nem szexuális...

Ezért nem is mondanám a dolgot biszexualitásnak, mert pont, hogy a szex-része a dologban nem érdekel lánnyal.

Amiben eltérek én a kérdezőtől, az az, hogy a meleg "fronton" ( :D ) én el tudom képzelni a harmonikus kézfogós, szerelmes kapcsolatot...

Nem tudom, hogy mi ez...

2013. szept. 14. 08:49
 5/19 anonim ***** válasza:
13%

már amennyiben azt az elméletet fogadjuk el h egyáltalán létezik a bisexualitás ... azért ez nagy kérdés!! és tegyük hozzá, egy "jól bevált" ősi skatulyázási címke ez, csak éppen már jó ideje a legtöbb pszichológiai elmélet igen csak megkérdőjelezi a bisexualitás létét, sőt, biológiailag, állítólag genetikailag se létezhet ilyen (ha a genetikai hajlandóságból indulunk ki, és erről is sok tanulmány volt már, aki benne van a témában, az tudja)

Úgyhogy én kitartok továbbra is amellett h

1, kellene tudni az illető korát, hiszen ha 12-14 körüli, akkor lehet szó egy teljesen természetes serdülőköri kíváncsiságról is a saját neme felé, amiből a legritkább esetben lesz homosexualitás

2, ha viszont "kifejlett egyed", akkor számomra ez egyértelműen homoszexualitás, csak persze kérdés, mi az, ami a felszínen megjelenik a különböző társadalmi nyomások, elvárások függvényében és mi az ami a mélyben rejlik.

összefoglalva ennyi ...

2013. szept. 14. 08:51
 6/19 anonim ***** válasza:
80%

utolsó ez nagyon nem igaz! Én pl bi vagyok :P

Szerintem a kérdező pedig meleg, ha a lányokat nem kívánja szexuálisan. (nem tudjuk a nemét, fordított esetben lezbi) :)

2013. szept. 14. 14:05
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a kérdező lány, mert a címszavaknál is odaírta, hogy leszbikus
2013. szept. 14. 15:02
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
sztem is egyértelműen meleg (vagy lezbi oké, ez most mindegy), de szal bisex nem létezik ... ez tény, nem vita.
2013. szept. 14. 19:51
 9/19 ftf1983 ***** válasza:
85%
Kezdjük ott, hogy magát a szexuális vonzalmat és a szerelmet külön kell választani. Én meleg vagyok, nő számomra semmilyen szexuális izgalmat nem tud okozni, viszont érzelmileg, lelkileg tud hozzám olyan közel állni nő, hogy akár együtt is élnék vele mindenféle szexualitás nélkül. Az emberi szexualitás talán az egyik legbonyolultabb dolog és a társadalmilag használt kategóriák nem állják meg a helyüket. Kedves Kérdező! Te nem vagy sem heteroszexuális, sem homoszexuális, Te biszexuális vagy, mint az emberek 90%-a. Szerintem ne agyalj azon, hogy mi vagy vagy mi nem! Ez kifog alakulni benned és akkor úgy tudsz élni, hogy boldog leszel :D
2013. szept. 15. 12:17
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is így éreztem fiatalabb koromban, akár én is írhattam volna.. :)

18/f/meleg

2013. szept. 16. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!