Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj ha biszex vagyok? El kéne hallgatnom ezt a lányok előtt vagy csak akkor kéne elmondanom ha kérdezik? 18f
Az én véleményem az hogy akkor mond meg amikor már úgy érzed elég komoly a kapcsolatotok és tudod hogy meg bízhatsz benne.
Vagy az elején is puhatolózhatsz célozgathatsz és ha láthatóan nem irtózik tőle akkor vágj bele.
Nem baj. Titkolni nem kell, én nem szégyellném a helyedben, de te döntöd el, el akarod-e mondani. Ha feljönnek az eddigi exek, akármi, megemlítheted, de én nem tartom olyan fontosnak. Engem nem zavarna, ha a pasim biszex lenne.
21L
SOHA DE SOHA NE MONDEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lefognézni és gy udoritó féregnek fog tartani.
elég megnézina "lányok mi a véleményetek a bisex fiúkrol?" és hasonló kérdésekre érkező válaszokat.
Meg fog lepni de senkit nem érdekel :)
A párkeresésben megdupláztad az esélyeid, de más hatása nem sok van a mindennapokban.
Az más ha ezzel próbálod eladni magad és mindenkinek a képébe tolod. Pl képzeld el hogy iszogatsz a bárban melléd lejtek csini feszülő dresszben, hozzád simulok és ezzel nyitok: "Szia én nagyon biszex vagyok."
Jó mi? Ellenben kb vallásról és politikáról is előbb esik szó egy ismerkedésen általában mint arról hogy milyen a nemi identitásod és ez áll a mindennapokra is.
Átszexelt éjszaka után gyengéden megsimogatlak és odasúgom a füledbe: "Te különben én biszex vagyok szóval egy lánnyal is elbánnék de ez jól eset"... vagy nem tudom. Remélem érzed a helyzetek abszurditását.
Ha valahogy mégis szóba kerül ez többnyire az 'édes hármas' valamilyen szintű felvezetésekor szokott menni és ha a partner hozza fel (bármilyen ártatlanul is) ezzel tőled akarja megtudni hogy mi lenen a véleményed az iylen játékról, illetve vajon belemennél e. Biztosra veheted, hogy azért mert ő benne lenne. Onnan meg neked előny megint csak a biszexualitásod - ki tudod elégíteni ha akarod ezt a vágyát.
Ezzel "kérkedni" felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!