Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú, akivel már 10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, akivel már 10 éve barátok vagyunk és azt hiszem szerelmes vagyok belé. Hogyan kéne elmondanom?

Figyelt kérdés

Szomszédokként ismerkedtünk meg, de ők kb 5 éve elköltöztek. Szerencsére a családunk tartja velük a kapcsolatot, de csak évente kétszer találkozunk. Néhány éve, egyik nyáron megkérdezte, hogy teszik-e nekem, de (mivel akkor még nem tetszett) azt mondtam hogy nem, csak barátok vagyunk. Aztán kb egy éve úgy érzem több nekem, mint barát, de nem tudom hogy mondjam meg neki.

15/L

2013. márc. 8. 18:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Hasonló szituációban vagyok én is... Félek elmondani neki.

Nem nagyon tudok tanácsot adni mivel én is tanácstalan vagyok ez ügyben... de ha többet akarsz tőle szerintem mond el neki. :) Én júniusban találkozom majd vele... Szerintem elmondom neki. Kell nekem. ;) Hajrá neked is.

2013. márc. 8. 18:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy mondd el neki, hogy : "Figyi,tetszel nekem. Sőt..szerelmes vagyok beléd!" Igazából nincs veszteni valód, hisz úgyis messze lakik. De legalábbis nem a szomszédban... Szóval nem kell kerülgetni, ha mégis sz@rul sül el a dolog.
2013. márc. 8. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!