Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tetszik egy fiu. Hogy kozeledj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiu. Hogy kozeledjek fele? F

Figyelt kérdés
szoval bejon egy srac, de eleg antiszoc, azaz h ilyen onbizalomhianyos, es mindig hatterbe szorul, vekony, alacsony fiu. Asszem pont ez tetszik benne.. Meg nem volt dolgom ilyen fiuval, es nem tudom, hogy kozeledjek fele? Hogy deritsem ki, h tetszem-e neki? Vagy h egyaltalan benne lenne fiuval?

2012. aug. 9. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 A kérdező kommentje:

en ugy meg szuz vagyok :) es biztos h nem fogja latni, facebookat is kb evente nezi.. Am budapesten lakunk mindketten, nem szoktuk folvallalni, max ha ittunk, de kicsit idegesito h mindenki bamul h mivan..multkor is mentunk hazafele es elezdett gy gyerek beszologatni meg bszakodni, egyik baratom meg aart vedeni az meg elkedte ott lokdosni szal kicsit bekattantam h 4en szedtk le rola es kiabalk h ne old mar eg en meg mondom h k*rvara megfogom olni.. >< egyszeruen hanyingerem van az ilyen emberektol.. Marhogy sztem ha valakit a sexualis beallitottsaa miatt bsztatsz, az ugyan olyan, mintha monjuk azert szologatnl be valkinek, ert aacsony, vagy mondjuk barna a szeme. Ilyen vagyok, nem tudok vele mit csinalni.. Am szulok nem tudjak.. Anyamnk meg lmondanam, de apam.. Nem az h utalna vgy ilyesmi, ert tenyleg jo ember meg minden, csak biztos nagyon neez lenne ezt neki feldolgozni.. H a fia felig b*zi..

Am ha latsz budapesten egy pici feketehju fiut kbszttgyonyoru kek szemekkel conversbe meg dropdeadpoloba, es egyszoke kocos gyereket szurke-zold kosarcipobe, 4fulbevaloval meg orrpcvel azok mi leszunk :D sztem felismersz ha latsz :) ja am zold a szemem!!

2012. szept. 4. 19:11
 62/82 anonim ***** válasza:

lol ezek a személyleírások :D

Amúgy múltkor belém is belém kötöttek pedig csak a barátaimmal voltunk akik ugyanúgy melegek és mikor kérdezte a gyerek h bvzi vagyok-e mondtam neki hogy nem. Már majdnem én mentem neki pedig nem szoktam embereket bántani. Aztán még odahívta a kan hiperpigmentált haverjait.

2012. szept. 5. 00:24
 63/82 anonim ***** válasza:

hát igen az emberek idióták -.- de nembaj ne foglalkozz velük:D csak szeresd a pasid *.*

"Am ha latsz budapesten egy pici feketehju fiut kbszttgyonyoru kek szemekkel conversbe meg dropdeadpoloba, es egyszoke kocos gyereket szurke-zold kosarcipobe, 4fulbevaloval meg orrpcvel azok mi leszunk :D sztem felismersz ha latsz :) ja am zold a szemem!!"

b*zdmeeeeeeeeeg *.* jó stílusúak vagytok*-*

sztem ti is felismernétek engem mert sikítoznékxD

2012. szept. 5. 20:53
 64/82 anonim ***** válasza:
^^' a yaoifangirlök támadnak vigyáz velük mert a túláradó szerettükkel a végén még addig ölelgetnek titeket ameddig már levegőt se kaptok :D v esetleg szét nyáladzanak :D
2012. szept. 5. 22:16
 65/82 anonim ***** válasza:

előző XD hogy tudtad már:D

te nem vagy véletlenül yaoi fan boy?xD

2012. szept. 6. 06:00
 66/82 A kérdező kommentje:

nah meg orulhetsz h nem keseltek meg...

am kiraly h mar van rajongonk is :D sikitozni lehet, csak ne fotozz vakuval..><

2012. szept. 6. 18:34
 67/82 A kérdező kommentje:
am nekem barataim mind heterok, en vagyok az egyetlen ilyen elcseszett alak. Meg nem is ilyen fultageszes pc-s gyerekek, nem is ertem hogytalalnak mindig meg az ilyenek, pedig en aztan tenyleg bekes ember vagyok, de ha a barataimat bszogtjak akkor elborul az agyam..
2012. szept. 6. 18:41
 68/82 anonim ***** válasza:
asszem én a yaoifangirlt ismerem :P És ő minden melegért rajong :P mi is szeretjük őt :P
2012. szept. 6. 21:04
 69/82 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok kulonleges.. :'(
2012. szept. 6. 21:45
 70/82 anonim ***** válasza:

Engem senkise ismerxD

elcseszett?miket beszélsz?o.O Ne légy hülye>< ugyanannyit érsz mint egy hetero ember...

igen, minden melegért rajongok.DE a ti történetetek nagyon aranyos és különleges:)

bevallom egy kicsit kételkedek h igaz-e

2012. szept. 7. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!