Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tetszik egy fiu. Hogy kozeledj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiu. Hogy kozeledjek fele? F

Figyelt kérdés
szoval bejon egy srac, de eleg antiszoc, azaz h ilyen onbizalomhianyos, es mindig hatterbe szorul, vekony, alacsony fiu. Asszem pont ez tetszik benne.. Meg nem volt dolgom ilyen fiuval, es nem tudom, hogy kozeledjek fele? Hogy deritsem ki, h tetszem-e neki? Vagy h egyaltalan benne lenne fiuval?

2012. aug. 9. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
Ki lett már mondva, hogy szerelmesek vagytok egymásba, és hogy együtt vagytok?
2012. aug. 15. 23:14
 32/82 A kérdező kommentje:
hat igy meg konkretan nem.. De szerintem igy nincs is annyira szukseg erre.. Marhogy, mi tudjuk h mi van koztunk, masok meg nem tudnak rola.. Vagy nemtom.. Lehet majd megdumalom vele azert h tudja, h en tenyleg komolyan gondolom.. De.. Ajj.. Mivan ha o nem? Azt nem birnam ki..
2012. aug. 16. 00:03
 33/82 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretne nem csinálná ezt:) Meg amikor megcsókoltad ő kérdezte, hogy kajakra így gondolod-e.
2012. aug. 16. 08:56
 34/82 A kérdező kommentje:
igazad van :)
2012. aug. 16. 10:03
 35/82 anonim ***** válasza:

:) Akkor sokáig

Ha lefeküdtök ki lesz alul

2012. aug. 16. 10:36
 36/82 anonim ***** válasza:
de édesek vagytok:-) főleg ha ez a történet igaz. Viszont ha nem igaz csak kitalált akkor nagyon gyorsan menj és tanulj filmrendezonek forgatókönyv írónak. Nagyon aranyosak lehettek irigy vagyok hihi:-)
2012. aug. 16. 18:03
 37/82 A kérdező kommentje:
az a vicces, h gondolkoztam rajta h kene, szoktam irogatni meg kepregenytrajzolni :) de nem kitalaltam, es most vagyok a legboldogabb mar nagyon nagyon regota!! Most ugy kezd minden osszejonni :) ma is talalkoztunk, elmentunk fagyizni, setaltunk, meg shoppingoltunk nekem egy uj gatyat :D am beszeltem vele errol, h most egyutt vagyunk e meg ilyenek, es igen egyutt vagyunk, habar ezt igy sztem total hulyeseg kimondani, mert ugyse kezdenek massal, o mag foleg nem az a tipus, dehat legalabb tisztaztuk :)
2012. aug. 17. 00:06
 38/82 A kérdező kommentje:
am az meg, hogy ki lesz folul majd meg eldol :D meg csak par napja vagyunk egyutt, nem akarom surgetni.. De van egy sejtesem, h en.. Vagy felvaltva.. Mindenesetre en biztos nem leszek csak passziv :D
2012. aug. 17. 00:15
 39/82 anonim ***** válasza:
Azóta mi szép történt? :)
2012. aug. 25. 10:26
 40/82 anonim ***** válasza:
Kitudja lehet megtetszik a passzív szerep :D
2012. aug. 25. 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!