Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tetszik egy fiu. Hogy kozeledj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiu. Hogy kozeledjek fele? F

Figyelt kérdés
szoval bejon egy srac, de eleg antiszoc, azaz h ilyen onbizalomhianyos, es mindig hatterbe szorul, vekony, alacsony fiu. Asszem pont ez tetszik benne.. Meg nem volt dolgom ilyen fiuval, es nem tudom, hogy kozeledjek fele? Hogy deritsem ki, h tetszem-e neki? Vagy h egyaltalan benne lenne fiuval?

2012. aug. 9. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
Na nemvoltam itt eddig.. De várom én is a további fejleményeket.. Ez tök jó kérdés :)
2012. aug. 14. 19:17
 22/82 A kérdező kommentje:
nah hat most ertem haza :D szoval atmentunk hozza, es foztunk kajat, es rohadt jo lett, de olyan sok h nem birtuk megenni, aztan filmeztunk, es akkor voltak khm dolgok,de nem fekudtunk le. Aztan elmentunk setalni es fazott, es odaadtam neki a pulcsim, es nala maradt, szal muszj lessz tallkoznunk meg..hahaa de cseles vagyok :DD na szoval nagyon jo volt,es olyan boldog voltam, h mikor hazaertem anyam kerdezi h be vagyok-e tepve.. :D
2012. aug. 14. 21:43
 23/82 anonim ***** válasza:
Milyen "dolgok" történtek?
2012. aug. 14. 21:53
 24/82 A kérdező kommentje:
hat.. Gondoltam h megkerdezitek.. Ugye elkezdtunk smarolni, es ugy, h olembe ult, es levette polom, meg o is enyem, es tudjatok igy ahogy olembe ul, folalltam, es atvittem az agyra, lefektettem, es levettem nadragjat, meg sajatom, es ugy smaroltunk tovabb. Es tokre meglepodtem, mer o kezdemenyezett oralt :) es vegen megengedte h arcara elvezzek!! Meg egy csaj se engedte meg.. Mikor mindketten elmentunk, atoleltuk egymast, es csak fekudtunk ott puceran.. :)))
2012. aug. 14. 22:14
 25/82 A kérdező kommentje:
meghalok!! Annyira szeretem ezt a fiut!!!!!!!
2012. aug. 14. 22:16
 26/82 FDra ***** válasza:
Ajj, te kis mázlista :)) Gratulálok!
2012. aug. 14. 22:25
 27/82 A kérdező kommentje:
koszonom!!
2012. aug. 14. 22:28
 28/82 anonim ***** válasza:
Jah tényleg mázlista vagy.:D Grat, és sok boldogságot!:)
2012. aug. 15. 03:12
 29/82 anonim ***** válasza:
Nahát... Ügyesek vagytok :)
2012. aug. 15. 12:03
 30/82 A kérdező kommentje:
koszonom mimdenkinek aki segitett! Ma reggel ugy ebredtem, hogy o hivott :) nem tudok mit kezdeni magammal.. Annyira awfh.. Boldog vagyok :) mindenki hulyenek nez itthon, kerdezgetik, h mivan velem.. De asszem nem avatom be oket... :) se a barati kort.. Majd lehet eljon annak is az ideje.. Remelem :)
2012. aug. 15. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!