Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiu. Hogy kozeledjek fele? F
Figyelt kérdés
szoval bejon egy srac, de eleg antiszoc, azaz h ilyen onbizalomhianyos, es mindig hatterbe szorul, vekony, alacsony fiu. Asszem pont ez tetszik benne.. Meg nem volt dolgom ilyen fiuval, es nem tudom, hogy kozeledjek fele? Hogy deritsem ki, h tetszem-e neki? Vagy h egyaltalan benne lenne fiuval?2012. aug. 9. 23:28
52/82 A kérdező kommentje:
hat nem bocsjtott meg egybol, de vegul olyan edes volt, meg o kert bocsanatot h ilyen hulyen viselkedett, es elsirta magat h mennyire rossz volt nelkulem, meg h nem tudott rolam semmit :) aztan bekulosvigasztalos sex :D es en vagyok folul!!
2012. aug. 30. 18:49
53/82 anonim válasza:
Jaj de jó, annyira örülök nektek! Sok boldogságot és máskor hívd fel ha ilyen helyzet adódik, nehogy elveszítsd! :D Egyébként hogy volt a szex, vagyis ki kezdeményezett?
54/82 anonim válasza:
És te is kényeztetted őt orálisan?
55/82 A kérdező kommentje:
jajj nemar, zavarba jovok.. :D nem nagyon volt h ki kezdemenyez, csak ugy jott :D am oral mindig kolcsonos :)
2012. aug. 30. 23:38
56/82 A kérdező kommentje:
am koszonom, es mostantol mindig hivom, nem leszek ilyen hulye, annyira rossz volt h azthittem elveszitem, de kellett ez h rajojjek, milyen szerencses vagyok azutan h ilyen konnyen megszereztem ot magamnak, amiert megintcsak nektek kell koszonetet mondanom, mert segitettetek az elejen! Koszi mimdenkinek aki segitett!
2012. aug. 30. 23:45
57/82 anonim válasza:
aki "fölül" van aktív
akit dugnak - passzív :) csak hogy tudd :D
58/82 A kérdező kommentje:
tudom :)
2012. aug. 31. 01:22
59/82 anonim válasza:
Ne gyere zavarba...úgyse látunkxD
Ő még sose dugott téged?
Amúgy ő tud arról, hogy te kiírtad? Nehogy meglássa és megint megharagudjon.
Amúgy megmondod milyen megyében laktok? Hátha lenne szerencsém két fiatal szerelmes fiúkat látni kézenfogva. És tudnám, hogy ti vagytok *.*
Vagy utcán nem vállaljátok?
És a szülök?
60/82 anonim válasza:
utcán sztem senki nem vállalja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!