Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meleg kérdés! Fiúk bennetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kérdés! Fiúk bennetek is megerősödik így a nyár felé közeledve a vágy, hogy találjatok egy szexhavert?

Figyelt kérdés
1-1,5 hónapja sokkal jobban erősödik a vágy bennem, hogy találjak srácot aki sexhvaerom lenne. Sokkal gyakrabban akad meg a szemem fiúkon. Mással is ez van?

2012. ápr. 19. 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt szexhaverom, de télen-nyáron :DD

Ilyenkor persze nem takar már a nagykabát, kint vannak a szőrös lábak, a tetkós, esetleg kigyúrt karok, jó hogy jobban felizgat a látvány :)

2012. ápr. 22. 10:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem az évszakon múlik. Nekem évekig volt egy ilyen "szexhaver". Nagyon jól kijöttünk egymással. Időnként bevontunk egy harmadikat (van egy bnőm, aki nagy örömmel jön hozzám, ha van még egy fiú; először csak néz minket, majd beszáll). Sajnos elköltözött, de gondolataimban állandóan az van, hogy kellene egy másik.
2012. ápr. 26. 00:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron abszolút jobban kívánom én is hogy valakivel sexeljek egy jót, azért, mert több látnivaló van a pasikon és csajokon egyaránt( szal bi vok), jobban elkalandozik az ember. Úgyhogy érthető!
2012. máj. 2. 16:22
 14/15 anonim ***** válasza:
én is keresek
2012. máj. 27. 15:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
leszopnálak :)
2012. jún. 3. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!