Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy egy fiatalabb 20-25 közötti akár 40-50 évvel idősebb emberrel jön össze? Általában itt mindig a pénzről van szó?
Biztos vannak, akik pénzért jönnek össze sokkal idősebbel, míg mások csak rájuk vágynak. Az arányt lehetetlen megmondani.
Én anno 14-15 évesen már nagyon szerettem volna összejönni egy másik fiúval, de féltem kezdeményezni, féltem a lebukástól, féltem a melléfogástól és féltem mindentől is. Így persze nem is lett fiúm. Aztán egy 37 férfi, akit amúgy régebbről ismertem, valahogy rájött, hogy engem a fiúk sokkal jobban izgatnak a lányoknál. Elkezdett közeledni hozzám. Kedves volt, figyelmes és megértő. Eleinte zavarban voltam. Idegenkedtem a korkülönbség miatt, ám nem nyomult, tiszteletben tartotta a határaimat. Gondoltam, tőle talán kaphatnék fiúzási tanácsokat, így belementem a barátkozásba. Vele meg tudtam beszélni az intim titkaimat, bizonytalanságaimat. Nagyjából egy hónap után eljutottam oda, hogy nem bánnám, ha ő lenne az első és mivel a hormonjaim is egyre jobban követelőztek már, hát összejöttem vele. Nem lettem szerelmes belé, csak épp izgatóvá vált számomra. Semmi anyagi érdekem nem volt a kapcsolatunkban, és nem is bántam meg. Nagyon figyelmesen tanítgatott és szexelt. Én örültem, hogy ő lett az első, olyan élvezetekhez juttatott, amikről azt se tudtam, hogy léteznek. Ő pedig megkapta a vágyott fiatal kölyköt, akinek az öröméve figyelve igyekezett minél tovább az ágyában tartani.
Win-Win.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!