Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában az aktív fél az idősebb és a passzív a fiatalabb?
Egyáltalán? Szóval a partnereknél 50%-ban van, hogy a passzív fiatalabb, aktív idősebb és 50%-ban hogy a passzív idősebb, aktív fiatalabb?
Biztos?
Nem lehet hogy mégis van valami trend, általánosság, hogy mondjuk az esetek többségében az aktív az idősebb?
Nálunk mindketten unik vagyunk (bár tény, hogy én inkább uni/passzív vagyok), de amúgy a barátom idősebb 4 évvel. Baráti körünkben 2 meleg párt ismerek, az egyikben ugyanaz a helyzet, mint nálunk, csak ott 3 év a különbség. Másik párnál pedig pont, hogy a fiatalabb az aktív és az idősebb a passzív (köztük is azt hiszem 3 év van). De van olyan ismerősöm, aki viszont full aktív (kb 23 éves) és neki csak 30-40 év körüli passzív partnerei vannak. :P
Szóval szerintem nem lehet szabályt felhúzni rá.
nálunk igen. fiatalabb vagyok egy évvel.
22, passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!