Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az gáz ha csak a kíváncsiság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha csak a kíváncsiság miatt szexelne pasival egy pasi?

Figyelt kérdés
Azaz csak érdekli milyen lehet…
ma 08:10
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Aha gáz

Most jobb?

ma 08:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, én is kíváncsi voltam mipyen az orál. A puding próbája az evés 🤷‍♂️ ha nem próbálod ki, nem tudod élvezed-e.
ma 08:12
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

Az a gáz ha utána megbánja és magát okolja hogy miért ment bele

Ha buntudata lesz

ma 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, ha tudja a partnered is, hogy csak kíváncsiság hajt és nem áltatod hamis érzelmekkel. Ha ez így van akkor hajrá, próbáld ki és majd meglátod, hogy bejön vagy sem. Én is ugyanígy vagyok csak lányként tenném lánnyal. Csak érdekel hogy milyen lehet. 18l
ma 08:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem eleg erosen arra gondolnom hogy szexelnem kéne egy fiuval és maris semmi kedvem hozzá
ma 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!