Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy pasi csak kíváncsiságból akarja kipróbálni, hogy milyen amikor análisan közösülnek vele?
Kíváncsiság? Hmm, engem izgat maga a dolog, de a pasik nem. Ha a pasik egy kicsit is vonzanának, vagyis.. ha nem taszítanának, akkor már tuti kipróbáltam volna.
Így maradnak a csajok, szerepcserében. Az is izgi! :D
#2 én is így vagyok vele
Egy szexi shemalellel viszont tuti ki fogom próbálni egyszer. :)
Nem tudom miért nincs annyi önismeretetek, hogy ennyi után biszexként gondoljatok magatokra...
ÉN MEG SEM AKAROM DUGATNI MAGAM, MERT ANÁLBAN CSAK A MÁSIKAT SZERETEM MEGDUGNI, mégis van annyi eszem hogy be merem vallani magamnak, hogy biszex vagyok.
De persze, te csak legyél kíváncsi heteró, miközben ott a fa sz a seggedben vagy a szádban...
23/f, biszex
Igen... Bar nekem nem jott be... Az igen ha en dugok egy pasit vagy csajt seggbe... Szopa az bejon...
FFi biszex
Nagyon nem bánnám ha már valaki megdugna mert eddig mindegyik csak dumált aztán lelépett.
Amúgy egy fiatalos 48/F. Heves m.
Ha a dugás nem is érdekel de egy kölcsönös szopásban benne lennék legalább is elsőre. aztán lehet, hogy egy idő után több is lehetne a játékból.
Győri 52/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!