Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, hogyan történt meg nálatok az első szopás?
Figyelt kérdés
Amikor először szoptatok péniszt. Hogy és hol történt, hány évesen, milyen volt, mekkora volt a pasinak, stb.2017. jún. 10. 22:59
1/18 anonim válasza:
Nyári szünetben, munka után, 15-16 talán, hihetetlenűl jó volt, 15-16 centise volt :)
2/18 A kérdező kommentje:
Elmesélnéd hogyan történt?
2017. jún. 10. 23:11
4/18 A kérdező kommentje:
24/F
2017. jún. 10. 23:21
5/18 anonim válasza:
Még nekem sem volt, de kipróbálnám.
19/F
6/18 anonim válasza:
az gáz ha 40 évesen volt előszür?
7/18 anonim válasza:
Szülővárosom egyik terén, ahol a közvélekedés szerint b*zigyűlés szokott lenni, húszonéves koromban egy ötvenes úr felajánlotta, hogy lesz*p, én meg hagytam. Majd pár nap múlva ugyanott én vettem a számba egy 17-18 centis szerszámot. Élveztem, hogy lüktetetve a számba lőtte az anyagot.
8/18 anonim válasza:
13 évesen ,nyilvános wc-ben átdugta a lyukon...
9/18 anonim válasza:
#7: Miért lenne gáz? Én 36 voltam ... Hatalmas volt neki, úgy volt, hogy szexelünk is, de nem jöttem be neki, ezért csak azt hagyta, hogy leszopjam.
10/18 anonim válasza:
Egész fiatal (12-13 lehettem) fiú voltam, amikor először megfordult a fejemben a dolog, hogy de jó lenne valakit így kielégíteni! Aztán csak sokkal később valósult meg a dolog, akkor már túl voltam a 30 on!
De azóta nagyon szeretem csinálni, leginkább kölcsönös formában! Fiatal fiúval lenne az igazi!
38/F/BI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!