Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elfogadjam az ajanlatot es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadjam az ajanlatot es megcsaljam a páromat?

Figyelt kérdés

tudom sokan el fognak ítélni, de nem ismeritek az életem, élethelyzetemet, kérlek ne törjetek pálcát felettem.

Egyetemista lány vagyok, ami mellett dolgozom 2 állásban is hogy finanszírozni tudjam az albérletet, sulit stb. Az egyik állásom egy heti 20 órás irodai munka, a másik pedig modell, fotózások. Utóbbival kerestem jobban ezidáig. Sajnos az ügynökség ahol dolgozom most kevés munkát tud biztosítani az utóbbi fél évben, ezért gyakran vannak anyagi gondjaim. Mivel köt a szerződés , így másik ügynökséghez nem mehetek még 1 évig. A menedzseremnek jeleztem hogy anyagi problémáim vannak emiatt és hogy szeretnék több munkát. Végül talált megoldást két alkalommal, de ennek is megvolt az 'ára". Gondolhatjátok, hogy mi az.

Nem vagyok rá büszke, de a kényszer szülte.

Most ajánlott ismét egy nagy lehetőséget, a munkáért 7 számjegyű összeget kapnék, 1 hetes munka, De ennek szintén ára van és nem is kicsi, nem csak vele kellene lennem a munkáért cserébe.

Nagyon szorít a határidő és döntenem kell. Van egy barátnőm, mindketten bi lányok vagyunk, nem élünk együtt de már 1 éve tart a kapcsolat. Már így is szörnyen bánt a korábbi megcsalás és most nem tudom mit csináljak.

jan. 7. 08:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Leirhatnád konkrétan H mit kellett csinálnod és mit kéne
jan. 7. 17:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen
jan. 7. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!