Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok elfogadja, hogy biszexek vagytok?
Figyelt kérdés
Heteroszexuális kapcsolatban élek több éve, de olykor-olykor kikacsintok egy kicsit. A párom tudja, hogy biszex vagyok. Szeretem, és semmiért nem hagynám el őt, de néha kell egy kis kaland.2022. nov. 27. 11:58
1/18 A kérdező kommentje:
Bocs.33/F
2022. nov. 27. 11:59
2/18 anonim válasza:
Eddig három kapcsolatom volt és mindhárom elfogadta. Bár én nem kacsintottam ki egyszer sem.
A hármasozást hoztam fel, de a fiú nem akart még egy lányt, amit el is fogadtam.
3/18 anonim válasza:
Nem tudja,és én is szeretem.De nem akarom neki elmondani,félek a reakciójától
4/18 anonim válasza:
Azt is tudja a párod hogy időnként csalod? Abba is beleegyezett?
5/18 anonim válasza:
Igen, elfogadja. A feleségem is biszex. Annó így jöttünk össze, hogy ezt tudtuk egymásról. Elfogadtuk, és mondhatom azt, hogy támogatjuk is egymást abban, hogy szükségünk van az azonos neműekkel való együttlétre is.
6/18 anonim válasza:
A támogatni egymást azt hogyan? Oh Manci drága nekem, úgy leszopnám a Bélát... persze szivem, menj csak szopni?
7/18 anonim válasza:
Nekem nem tudja, nem merem elmondani neki
8/18 anonim válasza:
Elfogadja, mindketten azok vagyunk :)
9/18 anonim válasza:
Kérdező akkor neked a párod mellett szokott lenni férfi is akivel szex van. Vagy valami más?
10/18 anonim válasza:
Egy barátnőm dobott miatta,egy másiknak kifejezetten bejött,kérte,hogy hármasozzunk és csináljam előtte pasival,akik azóta voltak,ők elfogadták,de az előzményeket nem tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!