Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan biszex pasi akinek a neje vagy barátnője tudja
és elfogadja, hogy biszex? Hogyan tudta meg?
Egyszerűen beszéltünk róla nem történik semmi és jobb tudni mint nem tudni róla én meg elfogadtam hogy így van és kész
21N
2021. febr. 19. 09:38
egyszer szóba kerültek az extrémebb szexuális vágyaink és így kiderült hogy biszex, azóta kipróbáltuk milyen amikor én dildózom őt
amúgy én elfogadtam így
2021. febr. 19. 09:44
Úgy hogy megmondták. Lehetőség szerint az ismerkedés azon fázisában amikor már megosztanak egymással személyes titkokat is. A nők egy része - ha már kötődik a pasihoz - elég jól elfogadja (kivéve ha homofób), de ettől a szemében még ugyanúgy félrelépés akár pasival, akár nővel akarna félrejárni.
2021. febr. 19. 11:31
4/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem jött be, az hogy megmondtam. Kiakadt. Ezek után már nem is mondtam meg-. Egy kivételvolt akivel hosszan beszélgettünk és utalt arra, hogy a biszex nem jelnthet problémát egy kapcsolatban. F
5/18 A kérdező kommentje:
1-s Rögtön a kapcsolatotok elején az első találkozáskor szóba hoztátok? Tiszteletem azért, hogy gond nélkül elfogadtad.
6/18 A kérdező kommentje:
2-s akkor dughatja pasi a te belegyezéseddel?vagy csak a dildó maradt?
Én borzalmasan szerencsés vagyok mert nem csak, hogy elfogad de támogat is a barátnőm ebben. 5 éve vagyunk együtt jó pár hármasban volt már részem. Kifejezetten izgatja ha más pasival lát együtt.
2021. febr. 19. 13:57
1 es vagyok igen a kapcsolat elején beszéltük meg ezeket
2021. febr. 19. 14:00
Elmondtam és kész.Lett pár kérdése de azt is megválaszoltam...aztán végignezte ahogy leszop egy fiú..ennyi.Azóta ha jön fiú szopni csak írok neki hogy szopatás van..erre írja hogy imadja hogy őszinte vagyok es sajnálja hogy nem láthatja.
2021. febr. 19. 16:37
Azt hiszem a legrövidebb út az egyenes. én is megmondtam a partneremnek, hogy szeretném megtudni milyen lehet egy pasival lenni. A szeme sem rebbent meg ,azt mondta ok. próbáld ki, tudd meg, és mond el nekem. Sőt még abban is benne lett volna, hogy megnézi, ha megismerkedek egy pasival, hogy mit csinálnánk.
Örültem a lehetőségnek, csak egy baj van, 50 éves elmúltam és ez már sehol sem nyerő. Hiába vagyok jó pasi, azt mondják, ez egy öreg fazon, mehet a levesbe.
Így jártam, hogy ez most jó vagy sem, nem tudom. :))
2021. febr. 19. 17:40
Kapcsolódó kérdések: