Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan biszex pasi akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan biszex pasi akinek a neje vagy barátnője tudja és elfogadja, hogy biszex? Hogyan tudta meg?

Figyelt kérdés

2021. febr. 19. 09:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10 Nem osztom a véleményed az 50 éves kort illetően. A hatvan év közelében,a huszonévestől az ötvenes korosztályig jelezték, hogy szeretnének megdugni. Aki szimpatikus volt az meg is dughatott.Sőt volt egy huszonéves akinek éppen nem volt barátnője és Én pótoltam neki hosszabb távon.. Vannak időszakok amikor szinte úgy érzi az ember, hogy kerülik aztán hirtelen több érdeklődő is van. Ha gondolod Én segítek megvalósítani a vágyad.
2021. febr. 19. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tudja párom. Elfogadta! Pasi vok.
2021. febr. 20. 04:41
 13/18 NNNándi ***** válasza:
100%
Nekem is tudja a párom. Látott is már pasival. Megbeszéltük hogy olyan pasit szophatok és dughat akit ő is megismer. Sajnos még nem találtunk ilyet hosszú távra.
2021. febr. 21. 07:00
 14/18 A kérdező kommentje:
13-s Milyen elvárásoknak nem felelt meg? Vagy egyéb oka volt,hogy nem találtatok hosszútávra?
2021. febr. 21. 11:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Most ugyan nincs barátnőm, de mire már oda kerül a sor, hogy ténylegesen járjunk, addigra túl szoktunk lenni egymás szokásainak a kitárgyalásán. Titkolózásra nem érdemes kapcsolatot építeni, és egyébként a közhiedelemmel ellentétben a kicsit is értelmesebb nők döntő többsége nem csinál belőle problémát.

Sőt... volt, aki még kifejezetten kérte is, hogy járjak el mellette pasizni, és mindig meséljem el, milyen volt, vagy egyszer-kétszer engedjük meg, hogy ő is nézze. Persze, ebből nem lett semmi, sajnos (?) ennél monogámabb vagyok. :)

2021. febr. 21. 13:52
 16/18 A kérdező kommentje:
15-s A feleségem nem tudja és ki is akadna ha tudná. Volt egy barátnőm,igazat adok abban hogy egy értelmesebb nő ebből nem csinál gondot.A barátnőm elfogadt,tudta,hogy mint prosztata izgatás kedvelt élvezkedési forma a férfiaknál. Nála tudtam fogadni pasikat és néha segédkezett is. Azt mondta, jó látni minket ahogy befogadok egy férfit majd az a magját elülteti bennem. Szép látvány az egyesülés ami elfogadásról szól. Együtt nézegettük a pasikat aki potenciális volt arra, hogy megdug. Ha neki is szimpatikus volt akkor rendben volt.
2021. febr. 21. 14:22
 17/18 NNNándi ***** válasza:
100%
A környékünkön nehéz egyedül álló biszex férfit találni.
2021. febr. 22. 15:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha valaki egyedülálló biszex pasival ismerkedne, lépjen kapcsolatba velem... :)
dec. 20. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!