Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok elfogadja, hogy biszexek vagytok?
Figyelt kérdés
Heteroszexuális kapcsolatban élek több éve, de olykor-olykor kikacsintok egy kicsit. A párom tudja, hogy biszex vagyok. Szeretem, és semmiért nem hagynám el őt, de néha kell egy kis kaland.2022. nov. 27. 11:58
12/18 anonim válasza:
A nejem aktívan biszex, én hetero vagyok. Már 15 éve élünk boldog házasságban. Az őszinteség mindig a legcélravezetőbb. Ha nem fogadja el, akkor legalább tudod, és nem fecsérelted feleslegesen az időd.
14/18 anonim válasza:
13-as elég sokféle "felállás" létrejött már.
15/18 anonim válasza:
Bírom, ahogy a 6-os egy szándékosan primitív szituációt kitalálva (avittas hangzású nevekkel) próbálja meg igazolni a véleményét.
16/18 anonim válasza:
Már úgy mentünk bele a kapcsolatba, hogy tudta rólam (ő leszbikus, én biszex). Mellette nem vágytam még másra. Kalandozni szerintem tiszteletlenség volna. Másrészt meg nem érezné magát biztonságban mellettem.
17/18 anonim válasza:
Leszbikus csak nővel akar lenni.
18/18 anonim válasza:
Elfogadja.
Még amikor nem jöttünk össze, és "csak" lány barát volt, neki meséltem mindig a kalandjaimról és próbálkozásaimról (mondjuk sok nem volt...), szóval tudta, hogy az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!