Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexuális fiúknak nehéz olyan lányt találni, aki elfogadja az LMTQ-t?
20F vagyok, biszexuális, ezáltal LMBTQ-tag. Senki se tudja rólam, senkinek nem mondtam még. Egy barátnőm volt, vagyis nem igazán voltunk együtt, csak a szex volt, ami összekötött minket (a viszonyunk 5 hétig tartott). Én nehezen fogadtam el önmagamat, és őszinte leszek, nem akarok jelenleg párkapcsolatot, mert szeretnék más dolgokat is kipróbálni (ami nem csak heteroszexualitás), másrészt még nagyon fiatalnak érzem magam egy hosszútávú kapcsolathoz.
Van olyan lány, aki képes hosszú távra egy biszex fiúval együttélni?
Nem tartom magamat csúnya embernek, de sokáig önbizalomhiányom volt, mert túlsúlyos voltam. Viszont most az egészséges életmódnak hála átlagos alkatom van (190 cm és 81 kg).
Elsősorban olyanok véleményét várom fiúktól/férfiaktól is, akik biszexek (és persze lányoktól/nőktől is fogadok véleményt a kérdésről).
Jól látod, a nők többsége nem fogja elfogadni mert ugyanúgy félrelépés a szemükben akár másik nővel, akár pasival teszed. S nehezen emésztik hogy dugod, de közben tudják másra is vágysz.
Olyan nővel találod meg a közös hangot amelyik úgymond eléggé nyitott, s vagy nyitott kapcsolatban vagytok (azaz ő is félredughat mással), vagy eleve többeskedvelő ÉS izgatják a bi 3-asok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!