Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elfogadjam az ajanlatot es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadjam az ajanlatot es megcsaljam a páromat?

Figyelt kérdés

tudom sokan el fognak ítélni, de nem ismeritek az életem, élethelyzetemet, kérlek ne törjetek pálcát felettem.

Egyetemista lány vagyok, ami mellett dolgozom 2 állásban is hogy finanszírozni tudjam az albérletet, sulit stb. Az egyik állásom egy heti 20 órás irodai munka, a másik pedig modell, fotózások. Utóbbival kerestem jobban ezidáig. Sajnos az ügynökség ahol dolgozom most kevés munkát tud biztosítani az utóbbi fél évben, ezért gyakran vannak anyagi gondjaim. Mivel köt a szerződés , így másik ügynökséghez nem mehetek még 1 évig. A menedzseremnek jeleztem hogy anyagi problémáim vannak emiatt és hogy szeretnék több munkát. Végül talált megoldást két alkalommal, de ennek is megvolt az 'ára". Gondolhatjátok, hogy mi az.

Nem vagyok rá büszke, de a kényszer szülte.

Most ajánlott ismét egy nagy lehetőséget, a munkáért 7 számjegyű összeget kapnék, 1 hetes munka, De ennek szintén ára van és nem is kicsi, nem csak vele kellene lennem a munkáért cserébe.

Nagyon szorít a határidő és döntenem kell. Van egy barátnőm, mindketten bi lányok vagyunk, nem élünk együtt de már 1 éve tart a kapcsolat. Már így is szörnyen bánt a korábbi megcsalás és most nem tudom mit csináljak.

jan. 7. 08:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Vagyis tipikus “modell”, pénzért adod a tested. magyarul prostituált vagy.

Már megcsaltad, hiába nem vagy rá büszke.

Csak most nagyobb összegért futtatnak.

Az ügynökséged kerítő.

Leadózod, amúgy? A hivatásos prostik is adóznak.

Amúgy mi a kérdés?

jan. 7. 08:22
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

9609 - Mns egyéb személyi szolgáltatás,

Magyarul: hivatásos szexmunkás, számlával.

jan. 7. 08:26
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Kitaláltál egy trollmesét, hogy érzékenyítsd a közt, mintha természetes lenne az életformád.

Normális értékrendű ember úgy látja, hogy nem elég, hogy ferde hajlamú, még prostituálja is magát.

jan. 7. 08:28
 4/12 anonim ***** válasza:
47%
Ezt most nem teljesen értem... Szóval kaptál pénzt meg f-szt is, vagy pénzt kaptál és p-nát nyaltál? Végülis mindegy amíg nem vagytok házasok az nem megcsalás a pénz meg mindig kell.
jan. 7. 08:32
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Fogadd el, megéri
jan. 7. 08:37
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom az ajánlat szerint férfiakkal kell szexelned. Másik lánnyal nem kell csinálnod a barátnőd mellett. Így hozzá hűséges maradsz. Ha bi vagy, gondolom nincs ellenedre, hogy férfiakkal is együtt legyél.
jan. 7. 08:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Láttam ilyen felnőttfilmet, hogy a lánynak beígérték, hogy modellkedés lesz, meg egyebek, aztán közölték vele, hogy most nincs nagyon modell munka, de csak neki felkínálnak egy exkluzív lehetőséget egy másfajta munkára.

Valahogy így kezdődött, aztán elég csúnyán elbántak szegénnyel, kicsit sajnáltam is, de hát minek ment oda...

Azt nemigazán értettem, hogy nálad is ez a helyzet, vagy szexuális szolgáltatások mellett cserébe továbbra is hagyományos modellkedni kell?

jan. 7. 08:50
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem kamu az egész. Egy menedzser nem ilyen amatőr. Lehet a modelleket prostituálni, de az nekik is megéri, nem fognak sírdogálni utána, hogy kihasználták...
jan. 7. 09:29
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz. Mivel egyszer már megtörtént, igazából nem oszt nem szoroz, hogy megteszed-e akárhányszor. Gondolom nem is vagy túlságosan moralizáló lány, és hát mit veszíthetsz?
jan. 7. 13:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Teljesen a te beállitottságodtol függ mi fér nálad bele az ilyen kalandokban. Személyes véleményem, hogy nem érdemes bonyolitani az ilyen dolgokat. Ezerszer egyszerübb ha simán hétköznapi prostitucios tevékenységet vállalsz amig anyagilag meg nem erösödsz. Hidd el, a lelkiismereteddel is könnyebben ki tudsz egyezni utána (akármennyire is meglepö most a számodra).
jan. 7. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!