Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon megdugott a főnököm!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megdugott a főnököm! Ez baj?

Figyelt kérdés
Mindketten férfiak vagyunk. Hetero voltam eddig, barátnőm van. Jó fej 50 éves férfi főnököm van, mindig is szimpatikus volt. Elmentünk tegnap sörözni, és az egészben a leggázabb, hogy be sem rúgtam. A lakásán kötöttünk ki és kegyetlenül megdugott, de előtte alaposan leszoptam. Fantasztikus érzés volt egy igazi farok bennem gumi nélkül, azt sem tudtam, hogy öleljem közben, húztam magamba és simogattam a kopasz fejét. Ezzel biszex lettem?
jan. 6. 01:46
1 2
 11/11 sandrisbp ***** válasza:
Ha élvezted, nem az. De ne élj vissza a helyzeteddel... tégy úgy, mintha semmi se törtpnt volna, várj, amíg ő újra közeledik, ha közeledik.
jan. 17. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!