Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az az álom mit jelent, ha egy régi fiú ellenségem (aki sokat bántott engem a középiskola alatt) álmomban megdugott? 24F
Már 6-7 éve, hogy nem vagyok középiskolás és már úgy érzem elfelejtettem a bántásokat.
Az álom elején nem akartam, hogy ez történjen.
Az agy egy elég különös, bonyolult és megfejthetetlen kis szerkentyű.
Sokan sokféle magyarázatot próbálnak keresni rájuk, és ezzel pénzt kicsalni az emberekből, de valójában még a közelében sincsenek az álmok jelentéséhez és miértjéhez.
Az egyértelmű, hogy a kettőtök kapcsolatában te voltál az alárendelt.
"Az álom elején nem akartam, hogy ez történjen."
Később már igen?
#4-es
Az álom elején nagyon tiltakoztam, próbáltam menekülni.
De utána, kb. a felénél elkezdett jó érzés lenni és kezdtem beletörődni.
És utána felébredtem.
Azt, hogy egy elég mély sebet okozott benned azzal, hogy akkor bántott. Mivel a suli befejeztével a probléma is megszűnt, így tudatosan már nem gondolsz rá. Viszont ha csak szóba kerül a neve, meglátod egy fényképen vagy mondjuk az utcán, újra beugranak a régi érzések.
Az álmodban ugyanúgy megszégyenít, megaláz mint régen a valóságban, az álom szexuális töltete pedig inkább metaforikus, talán csak annyi a magyarázata, hogy szexuálisan épp ki voltál éhezve mikor ezt álmodtad. Az pedig, hogy a végére elkezdett jó érzés lenni és beletörődtél, azt jelzi, hogy valójában szereted a szubmisszív (alávetett) szerepet a szexben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!