Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megdugott egy shemale akkor biszex vagyok?
Figyelt kérdés
2019. febr. 12. 08:44
2/12 anonim válasza:
Úgy igen, ha Te dugod meg az már kérdéses főleg mivel nőként él női személyi stb akkor nő, nem a nemiszerv adja meg azt hogy férfi vagy nő valaki. Sok "férfi" töketlen de őket azzal se sértjük meg hogy nőnek hívjuk :D
érdekelne hol sikerült :P
3/12 anonim válasza:
ha megdug egy pasi, aki kisminkeli magát, felvesz egy parókát és egy melltartót amit kitöm, akkor te szerinted egy lánnyal feküdtél le?
5/12 anonim válasza:
Attól függ. Ha a shemale-re mindvégig nőként tekintettél, annyira 100%-os volt az illúzió, akkor tulajdonképpen heteró vagy. Ha úgy néztél rá, mint egy nőnek öltözött férfira, akkor minimum biszex.
7/12 A kérdező kommentje:
Elveztem 21/F
2019. febr. 12. 13:14
8/12 anonim válasza:
Náluk nincs is jobb... szeretem a nöket, a férfiak taszitanak, egyáltalán nem vonzanak, de a shemale-k... huhh. Én nem vallom magam sem melegnek, sem biszexnek, de hetero sem vagyok mert hát csak nem teljesen nök. Jobbak mint a nök :) az életem leélném egy olyan lánnyal, de párkapcsolat sajnos még nem jött össze
9/12 A kérdező kommentje:
Én ugyanígy vagyok vele csak a férfiak bejönnek!
2019. febr. 12. 19:37
10/12 anonim válasza:
Akkor kérdező felesleges volt feltenned ezt a kérdést, hiszen ettől a transzis kalandtól függetlenül biszex vagy, ha szereted a férfiakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!