Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexből tudok teljesen meleg is lenni?
Figyelt kérdés
Nagyjából fél éve kezdem sejteni magamról, hogy biszexuális vagyok, amivel alapvetően nincs gondom. Viszont attól félek, hogy minél többet foglalkoztat engem ez a téma, annál inkább eltávolodok a barátnőmtől, és már nem fogok vonzódni hozzá. Szerintetek próbáljam felderíteni a szexualitásom, vagy inkább hagyjam az egészet?tegnapelőtt 13:36
A kérdező szavazást indított:
Derítsem fel szexualitásomat
Hagyjam az egészet, és koncentráljak a páromra
18 szavazat
1/3 anonim válasza:
Ahány ember, annyi szexualitás...
Van, aki házasság alatt jön rá, hogy valójában, leszbikus, meleg.
Van, aki meleg kapcsolatban jön rá, hogy ő valójában hetero.
Van, aki fél ezt megélni, van, aki több gyertyát éget egyszerre.
Ne másnak akarj megfelelni, csak saját magad boldogságának.
2/3 anonim válasza:
tudsz, sőt át tudsz utána heterová alakulni. Nézz utána, ezek így működnek.
3/3 anonim válasza:
Szerintem mindenképp beszélj erről a pároddal, fő az őszinteség. Fontos, hogy önmagad tudj lenni, mert egy belekényszerített helyzetben nem tudsz boldogan élni hosszú távon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!