Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki biszexből meleg lett?
Figyelt kérdés
Volt pár barátnőm de most egy éve egy sráccal vagyok (alkalmi kapcsolat) passzív szerepben és nem kívánom már a lányokat.2024. júl. 4. 10:19
1/8 anonim válasza:
A szexuális beállítottság nem változik szerintem, melegből se lesz biszex, majd hetero. Viszont egy biszexnél lehetnék "hullámok", hogy mikor melyik nem felé hajlik jobban.
2/8 anonim válasza:
Én eleinte leszbikusnak hittem magam, majd rájöttem, inkább biszex vagyok. De nem "megváltoztam" csak nehezem esett le a tantusz :)
3/8 anonim válasza:
Inkább mostanra fogadtad el magad.
4/8 anonim válasza:
Én így érzem,szerintem az lettem.
5/8 anonim válasza:
Én is így vagyok, mára egyáltalán nem érzek semmit ha meglátok egy puncit...
6/8 anonim válasza:
Én szinte teljesen meleg lettem, legalábbis észrevettem hogy szinte csak a pénisz látványára izgulok fel. Sajnos eléggé bűntudatom is van emiatt.
7/8 anonim válasza:
Heteróból lettem biszex, majd abból meleg!
Ma már elképzelni sem tudnám csajjal,pedig anno a legyet is röptében....
8/8 oldboys73 válasza:
Én is sokáig biszexnek gondoltam magam a lányok mellett érdekeltek a fiúk is. Amikor a ténylegesen elfogadtam magam akkor jöttem rá, hogy bizony én meleg vagyok és nem kell erőltetni a szexet a lányokkal mert nem működik. Csak a hosszú önelfogadást sajnálom mert akkor lettem volna az aki valójában vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!