Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet biszexből meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ubi97 kérdése:

Lehet biszexből meleg?

Figyelt kérdés
lehet hülye a kérdés most fogadtam el , hogy bi vagyok és ez így tök jó, de nem szeretnék meleg lenni ez lehetséges, hogy ugyan így meleg leszek késöbb? értelmes válaszokat szeretnék!

2020. jún. 10. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy természetesen vannak ilyen időszakaid, esetlen rájössz, hogy inkább az egyik vagy a másik vonzz.

de sok személyes ráhatásod nincs, ezt nem tudod csak úgy befolyásolni.

2020. jún. 10. 21:35
 2/8 A kérdező kommentje:
de maradhatok ebbe a stádiunban is , hogy mind két fél vonz?
2020. jún. 10. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
persze, de ez nem tudatos választás
2020. jún. 10. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
Ez nem olyan, hogy havonta változik. Ha bi vagy, az is maradsz, nem leszel se meleg, se hetero.
2020. jún. 10. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de cseppet tényleg hülye kérdés. Most biszex vagy vagy meleg??

"de nem szeretnék meleg lenni ez lehetséges, hogy ugyan így meleg leszek késöbb?" ??????

Tehát csak a fiúk vonzanak vagy a lányok is?

2020. jún. 11. 11:14
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Saját bőrömön tapasztaltam, hogy lehet! Biszex voltam anno, mindkét nem vonzott ami megváltozott! Pár éve csak a saját neműek vonzanak de olyan szinten, hogy nőre abszolút nem tudok felizgulni! Meleg lettem de fullra amit persze egy percig sem bánok, hisz életem legszebb és legboldogabb időszakát élem egy szenzációs férfi mellett idestova már harmadik éve!
2020. jún. 11. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

Én biszex vagyok és nekem vannak időszakok mikor az egyik nem majd a másik nem vonz jobban. Volt mikor azt hittem, hogy leszbikus lettem pedig nem, csak nyílván jobban vonzottak a lányok abban az időszakban. Ha biszex vagy nem leszel meleg! Az előttem válaszoló nyilván szerelmes, lehet én is azokat írnám mint ő ha egy leszbikus kapcsolatban élnék.

20/l

2020. jún. 12. 23:57
 8/8 anonim válasza:
Szia.Én is biszex vagyok most vagyok 35éves és mostanra kezd a punci hidegen hagyni már csak a pasik érdekelnek régebben voltak időszakok amikor rám tőrt a vágy ez mostanra nem akar szűnni.Mindennap érzem.
2022. ápr. 23. 09:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!