Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Feleség mellett dugni fiúkkal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleség mellett dugni fiúkkal?

Figyelt kérdés
Mindenki ezt teszi mostanság, főleg a közösségi médiából hallatszik ez a visszhang, szerinted megvalósítható? Mit szól ehhez egy nő? Mi a véleményed erről?

jan. 1. 23:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem teszi ezt mindenki 😅😅 csak a gyengek
jan. 13. 22:00
 22/27 anonim ***** válasza:
57%
Én csak azt nem értem, akik nem tudnak meglenni pasi szex nélkül (nyilvánvalóan jobban vonzódtok a férfiakhoz, a meleg oldal felé húztok inkább) miért vannak nőkkel?! Ma már nem olyan nagy szám biszexnek lenni... Vagy miért nem szinglik, ha már nem merik felvállalni a valódi énjüket? Kész röhej.
jan. 13. 22:06
 23/27 anonim ***** válasza:
67%

22, én ilyen vagyok. És ezt hivják biszexualitásnak.

Tudomásom szerint a biszex nőkben ez ugyanigy megvan, tehát, ez nem csak a csúnya férfiak hibája, hanem a szende szent nőké egyaránt.

A biszexualitás lényege az, hogy más az érzelmi kötődési szint és más a szexuális vágy. Számomra az érzelmi kötődés egyértelműen a nők irányába működik. Férfira sosem tudnék érzelmileg úgy rákattanni, sosem lenne az a lila köd, az a rezzenés, mint nővel...

de nálam, igen, én bevallom, hogy ez addig tart, még le nem veszi a ruháját, mert onnantól, bár működik a dolog, a varázs egy része elveszik, a mesztelen test varázsa férfial van meg számomra, de ott meg az érzelmi kötődés nem működik.

És a szex nem minden. 20-30 éves korában lehet, hogy nem számit más csak a szex, de 40 felett, az emberi kapcsolat fontosabbá válik, mint a testiség.

Én folyamatosan vágyok arra, hogy férfiaval legyel a feleségem mellett, de tudom ezt kontrollálni és fel tudom áldozni azért, mert érzelmileg kötődöm a feleségemhez és szeretem, mint nő, szeretem, mint ember.

De ettől maga a szex része, számomra mindig nyögvenyelősebb volt nővel és sokkal-sokkal természetesebb férfival.

De mégegyszer, ez nem csak férfibaj, hanem a biszex nők többségénél ugyanúgy megvan.

jan. 14. 05:41
 24/27 anonim ***** válasza:

Párkapcsolat mellett énis vevő lennék férfival max 20eves korig szexkapcsolatra, főképp autóban mert ott van helyem.

Kölcsönösen szopás dugás bármire vevő vagyok egyszerűen igénylem a férfi szexet is.

23 vagyok átlag alkat, ha valaki van Gyál v könyéke 20eves vagy alatta szívesen találkoznék vele rendszeresen❤️

jan. 24. 12:35
 25/27 anonim ***** válasza:
74%
23) vagy tudnal romantikus lenni férfiakkal is (de internatizalt bifobiad van, ami miatt elzarkozol erzelmileg), de konnyebb neked nokkel, mert igy megvan a hetero alcad. Van gyerek, kutya, feleseg... nem kell a melegek helyzeteben elned, pedig szexualisan inkabb meleg vagy.
jan. 24. 22:42
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

25, nem, ez nem igaz, legalábbis velem nem!

Semennyire sem álca, mivel elmondtam a feleségemnek, tud róla, hogy a fiúkra is gerjedek.

Kutatások, beszámolók, vallomások tucatjai igazolják, hogy vannak emberek, akiknél a szexuális inger és az érzelmi vonal nem együtt mozog, mint például nálam. Nem azért vagyok a feleségemmel, mert hazudok, hanem azért, mert szeretem, mint nő, rá tudok kattani, egy hullámhosszon lenni, ez férfival nem működik, nem működött. A dugás része, viszont forditva megy, de ott meg az érzelmi vonal nem tud kialakulni. Nem tudok, minden ember nevében beszélni és tudom, hogy van, aki ténylegesen melegként él hetero házasságban, én nem vagyok meleg, mivel érzelmileg sosem tudtam úgy viszonyulni a pasikhoz, mint a nőkhöz és, mivel annyira őszinte vagyok azzal az emberrel, akivel együtt élek -és egyébként nincs túl nagy szociális életünk sem-, nálam ez nem álca. Baromi sok beszámolót, kommentet látsz, akár külföldi oldalakon, miszerint a magukat biszexnek valló személyek, szexuálisan inkább a saját nemükhöz vonzódnak, érzelmileg meg az ellenkezőhöz. Ez egy létező jelenség, még olyan közegben is, ahol nincs szükség álcára, mert a társadalom elfogadja a másságot.

És, egy jótanács, tőlem. Senkinek a szexualitása sem fog megváltozni demagógiától, kioktatástól. Nem attól fogom másnak érezni magam, hogy te megmondod, hogy te szerinted én mi vagyok, amikor tisztában vagyok a saját kvalitásaimmal.

jan. 25. 06:51
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy a feleseged alca, mert meleg vagy.Hanem azt, hogy belso homofobia miatt kizarod a romantikus erzelmeket a férfiak irant, erre meg megtobb peldat latsz az interneten. Az, hogy elmondtad a felesegednek az fasza, de nem zarja ki azt, hogy azert akarsz nővel lenni inkabb nyilvanosan, mert kell a gyerek, a feleseg, a HETERONORMATIVITAS.
jan. 27. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!