Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség mellett dugni fiúkkal?
Figyelt kérdés
Mindenki ezt teszi mostanság, főleg a közösségi médiából hallatszik ez a visszhang, szerinted megvalósítható? Mit szól ehhez egy nő? Mi a véleményed erről?jan. 1. 23:35
1/19 anonim válasza:
Szerintem megvalósítható, igen.
Nőfüggő - nagy része (szerintem) kiakad és tilt/szakít, kisebb része elfogadja, egy része meg "csak én ne tudjak róla".
Véleményem: úgy lenne korrekt csak ha mindenki tud róla és elfogadja. Titokban, másik háta mögött nem szerencsés, nem egészséges.
2/19 anonim válasza:
Ha benne van a feleséged nyitott kapcsolatban
3/19 anonim válasza:
Én nem tudom megcsalni a feleségem, egyszerűen nem megy, de ettől még nekem is hiányzik a bré és vágyok rá.
4/19 anonim válasza:
Vannak olyan nŏk, akiknél a gyerek születése után már könyörögni kell a szexért, mert a gyerek köti le minden energiájukat. Ilyen nő mellett egy elhanyagolt potens férfi ha ragaszkodik a családjához, nehéz helyzetben van. Ha van benne biszex hajlam, elindul a pasik irányába. Vagyunk így sokan. A nők többsége kiakadna ezen, de vannak akik fellélegeznek, hogy egy dologgal kevesebb.
8/19 anonim válasza:
Nálam fiatal 30 as apukák próbálkoznak be leggyakrabban.
9/19 anonim válasza:
Meg kell élni a dolgokat.
Szerintem nem rossz egy biszex férfivel ilyen kapcsolatot tartani.
10/19 anonim válasza:
Feleség és két gyerek mellett rendszeresen járok egy cigány fiúhoz (feleségem nem tud róla)
Muszáj, hogy haszáljon egy kemény férfi, akkor tudok csak igazán elélvezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!