Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség mellett dugni fiúkkal?
Én is igy vagyok, bár, én romantikusabb forma vagyok, de nálam is a szex csúcsa azt jelenti, ha megdug egy férfi.
És közben, meg ez okozza azt, hogy szégyellem, hoggy közben meg nőkbe tudok szerelmes lenni, miközben fizikailag, nagyságrendileg arra vágyok, mint egy nő.
Hol van ilyen a közösségi médiában?
Konkrét példát mondj
#8 Igen
#13 lehet nem jó példa, de többször kimondta pl: Noryna Diamond úgy ahogy Bish Barbie is hogy rengeteg családos apukák és nős férfiak a kuncsaftjaik, gondolom ez nem csak az ő körükben megy így, ezért született a kérdés.
15
Ez a két személy akit említettél, nevükből ítélve nem éppen fiúk, gondolom, nőnek öltözött valakik.
Na de az hogy két ilyen ... mit mond - ami nem meglepetés, hiszen mindenki tudja, hogy családos, nős férfiak szoktak mindenféle más igényeket is kielégíteni - abból még ne általánosíts "mindenkire"
Meglepett engem is amikor megismertem.
Akkor itt vagyok példának. Én az asszony mellett rendszeresen dugok és szopatok 18-20 kórüli fiúkat. 38 vagyok.
Nem kell tudnia róla. Anno ha más párom volt akkor is volt mindig egy fix fiu aki kezelte a farkam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!