Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Más tini fiú is leskelődött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más tini fiú is leskelődött faterja után?

Figyelt kérdés

Már felnőtt férfi vagyok, biszex és emlékszem, hogy tini koromban, kb 12-14 évesen pár alkalommal kilestem fateromat ahogy tusolt/törölközött.

Egyszerűen érdekelt, hogy milyen egy felnőtté, mennyire szőrös és az, hogy mit örökölhetek méretügyileg (ami utólag meg is lepett). Másnak is volt ilyen fura kíváncsiskodása? Ez mennyire nevezhető normálisnak?

Sajnos én nem kaptam felvilágosítást, semmi na most leilülünk és megbeszéljük mi is a kuki es a zacsi stb. Lehet ennek hiánya miatt voltam túl kíváncsi.

dec. 29. 17:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%
Igen,nálam is előfordult
dec. 29. 17:11
 2/21 Anonimus75 ***** válasza:
60%
Igen én is leskelődtem felnőtek után meg is lett az eredménye
dec. 29. 17:20
 3/21 anonim ***** válasza:
76%

Persze 😀

Ez tök normális.

Viszont az, hogy nem beszélgetnek a felnőttek intom dolgokról a gyerekekkel, az nagyon nem jó!

Én sem kaptam semmilyen felvilágosítást.

dec. 29. 17:42
 4/21 Anonimus75 ***** válasza:
52%
Én kaptam felvilágositást szóban is meg mashogy is
dec. 29. 17:47
 5/21 anonim ***** válasza:
60%
Valahogy maga a leskelődés kimaradt, de a felvilágositó beszélgetések is. Az hogy meglested, na bumm... szerintem van aki ezt korábban is megteszi.
dec. 29. 17:57
 6/21 anonim ***** válasza:
78%

Máshogy??

dec. 29. 17:59
 7/21 anonim ***** válasza:
91%
Sohasem leskelődtem, nálunk teljesen természetes volt a meztelenség a családban, így leskelődni se kellett. Ráadásul 10-12 évesen már haverral egymásnak vertük.
dec. 29. 18:12
 8/21 Anonimus75 ***** válasza:
78%
Az tök jó
dec. 29. 18:14
 9/21 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk is természetes volt a meztelenség, nem kellett leskelődnöm.
dec. 29. 18:17
 10/21 anonim ***** válasza:
78%
Nekem sem kellett leskelődnöm mert meztelenkedett magától is, de lehet kicsit jobban érdekelt mint kellett volna.
dec. 29. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!